Vilka är de bästa blommorna att köpa för min flickvän?

köpa blommor till din flickvän kommer ofta ner till personliga smak: att din flickvän, inte din egen. Du kan köpa blommor till din flickvän baserat på deras traditionella betydelse. Alternativt kan du vet vissa blommor är särskilt uppskattade av din flickvän, vilket gör dem det bästa valet.

Ibland är vissa blommor har särskilda minnen förknippade med dem. Kanske på din första dag som din gick genom ett fält av blommor, eller din flickvän bar en klänning med en iris tryck. I dessa fall väljer iris, eller vilda blommor till din flickvän föreslå henne att du kommer ihåg och uppskattar det förflutna. Även om man ger stora blommönster, tänk på din flickväns dekorera smaker. Inte alla blommor fungerar lika bra med vissa färger.

Om du planerar att förlita sig på traditionella betydelser, när man köper blommor till din flickvän kan du överväga några av följande blommor:

  • Hibiscus står traditionellt för ömtåliga skönhet, som kan komplimentera din flickvän.
  • Röda rosor och tulpaner båda betyder passionerad kärlek.
  • Solrosor står för tillbedjan.
  • rosa rosor och nejlikor föreslå vänskap.
  • Vita rosor brukar stå för renhet.

Du kanske vill undvika att köpa blommor till din flickvän som har negativa associationer till ditt förhållande, om du inte vet att hon älskar dem. Till exempel orange blommor är en symbol för fertilitet och rhododendron i valfri färg menar, "akta!" Lavendel är en traditionell blomma för "skeptiska. "

Om att köpa blommor till din flickvän baserat på pris, sedan ett fåtal alltid kan vara en bra affär. Det kostar väldigt lite att köpa flera nejlikor och några barnets andetag. Många älskar ren, grön doft av nejlikor, och de kan pågå i flera veckor.

Om priset är inget objekt, kan du köpa blommor svårt att hitta för tillfället. Till exempel hitta äppelblom i december kan vara svårt att åstadkomma, men kan vara en särskild behandling till en flickvän. Rosor brukar vara det första valet för många, men en del kvinnor kan uttrycka lite irritation över alltid får rosor. De vill att deras pojkvänner skulle filial ut i ett par blommor som rosor är så lätt att få och så "traditionella".

Överväg att köpa blommor till din flickvän på en lokal blomsterhandlare i stället för på Internet. Man kan fortfarande ha levererat blommor om det behövs. Har dock en möjlighet att titta på alla vackra sorten och med hjälp av en florist, design ett vackert arrangemang eller bukett. När du har tagit tid och tänkt att plocka ut blommor, är en flickvän som kan uppskatta ansträngning.

Men när tiden är tillgänglig, överväga att se några av de premade buketter eller arrangemang på blomsteraffär eller till snabbköpet botaniska avsnitt. De flesta herre överens om att köpa några blommor till din flickvän är bättre än att visa upp med någon. Välj något som påminner dig om din flickväns favoritfärger eller en parfym hon tycker om att bära.

En särskilt romantiskt sätt att köpa blommor till din flickvän ofta förekommer i städer som har öppen blomma spiltor. Om du promenera genom en stad med din flickvän och komma på ett sådant stall, överväga att köpa henne en Corsage. Sådana symboler kan vara kärleksfullt bevaras som minnen av en härlig dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.