Vad ska jag titta efter när man köper en hög stol?

En hög stol är en nödvändig punkt på de flesta nya föräldrar "listor över saker att köpa för den nya babyn. På grund av sin höjd och praktisk bricka, en barnstol kan du mata ett barn som är fyra månader och upp med lätthet. Förutom måltid, gör facket det också lätt för ett litet barn att leka med små leksaker, använda kritor eller bara sitta och iaktta förehavanden runt henne.

Som med alla baby produkt, bör den höga stolen följa alla gällande säkerhetsföreskrifter. För att se ditt barn är säkert och bekvämt, det är en bra idé att veta vad man ska leta efter när man köper en hög stol.

För en säker och trygg baby, är en fem punkt sele ett måste för att hålla barnet i hennes stol. Denna typ av sele har två axelband, en rem mellan benen och två remmar att hålla höfterna på plats. Även om detta låter begränsa, det är faktiskt ganska bekvämt om barnet är fastspända på rätt sätt.

för komfort, bör sätet vara stoppad i alla de rätta platserna. Om den höga stolen är obekväm, får barnet inte vill sitta i stolen och kanske inte vara fokuserad på vad hon gör. Banden bör sitta säkert utan att gräva i barnets hud. Stolen bör också luta för de minsta barnens bekvämlighet. Kom ihåg, en bekväm måltid är en produktiv måltid.

Portabilitet är en annan viktig funktion. Det kanske inte låter som en viktig detalj nu, men en hög stol som kan fällas upp och lätt placeras i bakluckan på en bil är alltid ett plus. Med en bärbar barnstol, kan föräldrar besöka släkt och vänner och njuta av sin måltid utan att behöva mata ett litet barn på sina knä. Att kunna stuva stolen under en säng eller soffa eller i en garderob när företaget kommer också en bonus.

En lättanvänd hög stol är ett måste. Kontrollera om stolen kan höjas och sänkas utan ansträngning och om facket glider på och av lätt. Kontrollera att banden är enkla att ändra, öppna och stänga. Om du tror att du hittar dig själv förbannade stolen varje dag eller oro för att vissa aspekter kan hindra dig, det skulle vara bäst att välja en annan modell.

En bra barnstol är också lätt att rengöra. Se till att mat kan svampat bort lätt. En bricka topp som lyfter för bekväm rensa upp i diskhon eller diskmaskinen är en utmärkt funktion. Också söka en stol dyna som kan unsnapped utan svårighet och föll i tvättmaskinen när det behövs.

När shopping för en barnstol bör man alltid göra en del efterforskningar först. Läs upp vilka modeller som har fått högst betyg och vilka märken man kan lita på. Det är alltid klokt att kontrollera produkt erinrar också. Våra barns komfort och säkerhet är vår högsta prioritet, även när de sitter vid bordet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.