Vad finns det för olika metoder för radon borttagning?

Radon är en färglös, smak-och luktfria och giftig gas som finns i många hem. Genom att använda ett kit radon text kan husägare avgöra om radon är ett problem. Om radon nivåer som konstaterades vara högre än genomsnittet, då denna gas måste minska. Till skillnad från andra projekt hem förbättring, hyra en specialiserad entreprenör för att minska radon nivåer är nödvändigt. Avtalsparterna kommer att bestämma den bästa metoden radon bort för ett hem beroende på ett hem stiftelse typ.

För att ta bort radon från källare och platta-på-klass hem, kommer entreprenörerna ofta väljer en metod jord avsugning. Det finns fyra olika typer av metoder jord sug bland annat avlopp kakel avsugning, sub-platta avsugning, sump hål sug, och blockera vägg avsugning. Av allt detta sug tillvägagångssätt, är sub-platta avsugning ofta valt. Denna form av avsugning innebär stora fläktar som är kopplade till långa rör. Dessa ledningar skall införas under ett golv ombord eller utanför ett hem. Entreprenörer använder sedan fansen att bokstavligen suga gasen ur ett hem. När gasen har varit dämpad, är det då ut i det fria.

Homes som anses krypgrunden bostäder kräver enkel ventilation metoder för effektiva radon borttagning. Ventilationssystem kan installeras i dessa hem, eller stora fläktar kan användas för att rensa luften av radon. Vissa entreprenörer kan välja att täcka en krypgrunden med en tung plastskynke, och rör användning och fans för att ta bort radon från ett hem. Båda metoderna kommer att leda till radon avlägsnas från en krypgrunden hem.

Tillfälliga lösningar på ett radon problem är också möjliga. Tätning stiftelse sprickor ofta görs för att minska mängden radon som kan tränga in i ett hem. Hem trycksättning tekniker kan fungera lika bra. Trycksättning försök att skapa ett enormt tryck inuti lägre ett hem genom att blåsa utomhus luft i en källare eller genomsöka utrymme med hjälp av en motorstarka fläkt.

Avgöra typ av radon avlägsnas metod som fungerar för ditt hem är bäst avgörs av en professionell. Expert radon borttagning entreprenörer kommer att analysera utformningen av ditt hem, på de aktuella radon nivåer, och sedan arbeta för att avlägsna radon så effektivt som möjligt. Eftersom radon avlägsnande kräver industriell utrustning, är detta inte ett arbete som lätt kan göras på egen hand. Men ta en titt på EPA: s (Environmental Protection Agency) hemsida ger husägare med ytterligare information om avlägsnande av radon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.