Vad bör jag tänka på när man köper Exterior Paint?

Det finns några saker att tänka på när man köper exteriör färg. Den typ av färg (latex eller oljebaserad), till ytan målas, och den yttertemperatur är tre faktorer som du måste tänka på.

Det finns två typer av yttre färg tillgänglig. Latexfärg är en vattenbaserad produkt som är relativt enkel att arbeta med. Det torkar i handen på mindre än en timme och röjer upp med tvål och vatten. Latexfärg är att föredra en för utomhusbruk, eftersom den "andas". Detta innebär att färgen expanderar när temperaturen går upp och kontrakt under kallare förhållanden. Som ett resultat är denna produkt mycket slitstark.

oljebaserad färg finns även för utomhusbruk. Denna produkt tar ungefär fyra timmar att torka, och du kommer att behöva överväga att när du köper exteriör färg. Det täcker bra och du måste använda terpentin att rengöra dina borstar och rullar efter användning. Till skillnad från latex exteriör färg, gör expandera oljebaserad färg som inte är och kontrakt som vädret värmer och kyler.

Latex färgen har en intressant fastighet i att det inte kan tillämpas på en yta som tidigare målats med en oljebaserad färg. Detta är en faktor att beakta när man köper exteriör färg, eftersom du kanske inte vet vad har använts för att måla ytan redan. Tillämpa latexfärg på en yta som tidigare målats med oljebaserad färg kan göra att latexfärg att bubbla upp så den torkar. Du skulle behöva slipa hela ytan slät innan ommålning det. Det säkraste valet om du tittar på ett tidigare målade ytan och du behöver inte denna viktiga information är att använda en oljefärg.

Innan du börjar måla, behöver du att förbereda ytan, som måste vara ren och torr. Alla lösa eller peeling färg måste slipas ner tills slät. Hål eller sprickor i träet måste fyllas före målning. Kom ihåg att lägga de nödvändiga förnödenheter för att förbereda ytan för din budget när du funderar på vad man bör tänka på när man köper exteriör färg.

utetemperaturen är en annan sak att tänka på när man köper exteriör färg. Kontrollera etiketten på den färg du funderar på att använda för att ta reda på vad temperatur rekommenderas för användning av produkten. Om etiketten anger att du kan använda det om temperaturen är 50 grader eller högre, omfattar detta över en natt behandlingen liksom den dagliga hög. Vädret måste vara ärlig, utan regn i prognosen i minst 24 timmar när du är klar målning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.