Vad bör jag tänka när man köper soppåsar?

Vilken typ av soppåsar du köper i stor utsträckning beror på vilka behov du har för avfallshantering. De billigaste väskor, som gjorts enligt generiska etiketter, kan vara lika bra som framförts av vissa av de företag som varumärke. Du kan betala mer för ett varumärke och för ett par extra funktioner. Till exempel kan du köpa dragsko påsar, papperskorgen påsar med handtag, doftande påsar skräp, eller en rad andra områden.

Ur ett grönt perspektiv bör konsumenten tänka på att köpa soppåsar som är återvinningsbara och ser ut som standard plast sådana. Dessa är oftast gjorda av majs, kommer i olika storlekar, och kompost på så lite som 30-60 dagar. Om du använder påsar för kompostering material eller varvet avfall, dessa är definitivt värdefullt alternativ eftersom du kan ta bort avfallet i påsen, men inte orolig att väskan stör kompostering. Ju mer miljövänligt val tenderar att vara dyrare. Den större kostnader kan minska om fler människor börjar köpa soppåsar av denna typ, vilket skapar ökad efterfrågan, i stället för att hålla sig till billigare plastpåsar som inte bryts ned.

Oavsett material bör du alltid överväga att köpa soppåsar som bäst passar dina behov. Till exempel om du letar efter papperskorgen liners, anser måtten på din papperskorgen och välj påsen som bäst passar den. Att köpa soppåsar eller kan liners som är för små är alltid ett problem. Du kommer i slutändan får dina sopor kan smutsiga eller inte kunna använda din kan full kapacitet. Om du hamnar köper soppåsar som är större, kommer du förlora mycket av plast.

också utvärdera vilken typ av behov dina sopor påse måste uppfylla. Om du planerar att kasta ut tunga saker, vill du inte till säcken mot punktering lätt. Köp soppåsar som är markerade stöddig eller extra stark så att när du hämtar dina sopor, slutar du inte upp med ett hål i botten av påsen och dina sopor på marken. För lättare objekt, till exempel pappershanddukar från köket, du normalt inte behöver rejäl stilar.

Om du hatar att röra sopor, så ska du se till att köpa soppåsar med handtag eller ännu bättre , dragsko nedläggningar. Dessa tillåter dig att bära skräp, så länge den inte är överfull, utan att röra den. De kommer att kosta lite mer än vanligt soppåsar men de kan vara värt det. Kom ihåg att du kan spara pengar i de flesta fall genom att köpa soppåsar i bulk, särskilt från lager butiker som Costco ®. Du kan ofta få flera hundra påsar åt gången, minska antalet gånger du behöver för att handla för dem. Tänk på att du antagligen ska köpa en mindre mängd av väskor till första som vissa de uppfyller dina behov, istället för att fastna med flera hundra som inte är så hjälpsamma som ni hade hoppats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.