Vad bör jag tänka när man köper en klädhängare?

köpa en klädhängare för ditt hem kan hjälpa till att organisera en farstun, foajé, eller gyttja rum och är ett nästan nödvändigt att organisera tillbehör i hushåll med barn. Det finns flera olika typer av klädhängare att välja på, inklusive gratis träd stående päls och väggmonterade Klädhängare. För att göra det mesta av ditt utrymme och organisera arbetet, anser den totala användningen av din farstun eller gyttja rum samtidigt tar hänsyn till den typ av klädhängare du vill köpa.

Varje hus har ett viktigaste punkten i entrén där inte bara rockar, men också hattar, handskar och skor är skjul och samlas varje dag. Rätten klädhängare hjälper kontrollera dungen och göra utrymmet enklare att använda. Om din farstun är mycket liten och saknar en garderob av något slag, kanske du vill välja en väggmonterad klädhängare. Tänk en kombination hylla och klädhängare för ytterligare organisation. Det finns många olika stilar som kombinerar hyllutrymme, skåp förvaring, och pinnar för upphängning rockar, och genom att montera ett rack kombination päls på väggen, kan du spara värdefull golvyta.

Om din farstun är liten men har en garderob, anser en over-the-dörr klädhängare. Dessa är enkla att installera, eftersom de helt enkelt hänga över kanten av dörren med möjlighet att ytterligare säkra dem med skruvar. Over-the-dörr Klädhängare ge möjlighet att hänga krokar riktad utåt för bekväm användning under hösten och vintern och vänd i att lagra rockar utom synhåll under våren och sommaren.

Homes med större lera rum eller foajéer som ger mer utrymme kan rymma mer mångsidig stilar Klädhängare. Om du har tillräckligt med utrymme kan du överväga en hall träd. En hall träd är en möbel som innehåller en bänk, oftast med en flip-up säte ytterligare lager inuti, en spegel för sista minuten utseende kontroller och flera hyllor för lager. Vissa hallen träd har också paraplymontrar byggd i. Om du har i rummet, hallen träd är den mest mångsidiga typen av klädhängare, inte bara tillåter organiserade lagring, men ger också en praktisk plats att sätta på skor eller utföra sista minuten dressing .

Välja rätt klädhängare för ditt utrymme hjälper innehålla skräp, men också se till att du lämnar utrymme att utse en plats för skor och andra föremål. Om du har barn, anser en klädhängare som rymmer både ytterkläder och väskor bok. Undvik också att fristående rock träd som kan tipsa lätt, och kom ihåg att hänga på vägg Klädhängare där barn kan nå dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.