Vad bör jag tänka när man köper en Water Filter?

Det finns ett antal saker att ta hänsyn till när de köper ett vattenfilter för att säkerställa att den uppfyller de behov som ditt hushåll. Vattenfilter finns i ett antal skepnader, från filter med avsikt att behandla allt vatten in i ett hem eller en verksamhet till enkla pitcher filter för dricksvatten. Det finns också ett antal typer av filter som finns för hantering av olika vatten främmande ämnen på ett urval av kostnader. När du köper ett vattenfilter, försök att hålla flera överväganden i åtanke så att du kan välja den bästa.

Det första du bör tänka på när man köper ett vattenfilter är vad det kommer att användas till. I vissa fall är vattenkvaliteten så dålig att allt vatten i huset måste filtreras. I andra fall kan du bara vill filtrera dricksvatten på grund av föroreningar eller dålig smak. Kanske bara i duschen måste vattnet filtreras på grund av föroreningar som gör det svårt. Tänk noga efter dina behov: ett helt hus filtreringssystem är extremt dyrt, och bör undvikas om det är mycket som behövs.

Kapaciteten är också en viktig fråga när man köper ett vattenfilter. Många filter har begränsad kapacitet för in-och utgång som kan vara oerhört frustrerande när man behöver vatten snabbt. Det är också viktigt att ta reda på hur länge enskilda filterpatroner sista, om filtret är en patron typ filter, för som patronerna ger ut kommer kapaciteten krymper ännu mer. Speciellt om du installerar ett filtreringssystem för ett helt hem, är den kapacitet en avgörande sak att ta reda på när man köper ett vattenfilter. Även om tillverkaren kommer att ge uppskattningar, försök att få verkligheten prestanda rapporter.

När du köper ett vattenfilter, är det också viktigt att överväga vilka typer av föroreningar du filtrerar ut. I vissa fall är filter som är särskilt konstruerade för att hantera särskilda typer av föroreningar, och får inte vara effektiva för andra. Om vattnet är farligt att dricka, är det särskilt viktigt när man köper ett vattenfilter för att se till att filtret kommer att avlägsna skadliga ämnen från ditt vatten. De flesta vattenfilter tydligt lista vad de gör och inte filtrera, och du kan få rapporter om dina vattenkvaliteten från staden, om du bor i ett område med kommunalt vatten. Om du hämta vatten från en brunn, kan du be den lokala hälso-avdelning för att testa det för främmande för dig.

Slutligen tänka på kostnaderna när de köper ett vattenfilter. Balans kostnaden för den totala filtreringssystem vid underhåll och andra alternativ, som att köpa filtrerat vatten i karaffer för hushållet. I vissa områden kan du få ekonomiskt stöd med en vattenfiltreringssystem om ditt vatten är farligt, så kontrollera med din lokala hälso-avdelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.