Vad bör jag tänka när man köper en Golvlampa?

Varje rum behöver belysning. Armaturer eller bordslampor ensam inte alltid ger tillräckligt ljus, men en golvlampa kan enkelt läggas där den behövs. Din belysning behov, room design och budget är viktiga faktorer när man köper en golvlampa.

En torchiere lampa stil våningen, med sina smala bas blossat och skugga, är ett av de vanligaste och populära stilar i golvlampor . Många torchieres är halogenlampor. Även om det ofta dyrare än vanliga glödlampor, halogenlampor glödlampor är energieffektiva och erbjuder en ren, klar ljus.

Vissa torchiere och trädliknande stilar i golvlampor har en la läslampa. En golvlampa med en läslampa är perfekt att sätta bredvid din favorit läsning plats. En svanhals, eller en lampa med en flexibel metall bifogad fil, kan justeras till valfri vinkel bäst passar dig och din verksamhet. Reading, som arbetar på ett slöjdarbete och tittar på tv kan alla kräver olika mängder ljus.

En japansk kabuki golvlampan kan lägga till ett mjukt vitt ljus och en fridfull närvaro till ett rum, medan en färgglad metall svanhals golvlampa med många upp-ljus kan ge ett rum en modern känsla. Golvlampa skålar eller nyans som finns i en mängd olika former såsom runda, kvadratiska eller facklas och kan lägga till ett intressant designelement till ett rum. Material som används i golvlampor variera. En traditionell stil golvlampa kan ha ett veckat tyg nyans med en mässing eller trä bas, medan mer modern stil golvlampor kan glatt och spridda i borstad nickel eller black metal.

Ett apotek lampa stil golv i antingen svärtade mässing eller antiqued nickel kan passa många inredningsstilar. Ett apotek stil golvlampa är både elegant och gammaldags söker. Basen är sparsam, men en längre metall arm sträcker ut från toppen av lampan och har en ofta scoop-formad lampa täcka.

Budget är en stor fråga när man köper en golvlampa som priserna på dessa lyktor från under $ 30,00 amerikanska dollar (USD) till flera hundra dollar. Även en eller två mycket billigt golvlampor kan liva upp ett studentrum eller en liten lägenhet men tillägger samtidigt behövs ljus. För större budgetar, designer golvlampor eller Tiffany stil målat glas golvlampor kan vara tilltalande.

Tänk

lägga en golvlampa eller två till en mörk källare gillestuga, eller ett område i ditt hem som kan använda extra ljus och stil. En golvlampa gör ett uttalande, eftersom det är högt och bryter upp monotonin i låga möbler, såsom soffor och bord. Oavsett om den står ensam i ett hörn eller tillsammans i par kompletterande annan möbel, golvlampor lägga pizazz liksom ljus till bostaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.