Vad bör jag tänka när man köper en Flood Light?

När du väljer en översvämning ljus för ditt hem finns det flera saker att tänka på. Den mängd ljus du behöver, placeringen av lampor och lokalisering av grannar är alla saker att tänka på innan du väljer en översvämning ljus. Flood lampor kan användas av säkerhetsskäl eller för att lysa upp din väg.

Om du använder översvämning ljus av säkerhetsskäl kanske du föredrar en skymning till gryning ljus eller en rörelsekänslig ljus. Dusk to Dawn belysningen automatiskt slås på när dagsljuset avtar. På morgonen, ljuset kick av automatiskt. Denna typ av ljus är särskilt fördelaktigt för personer som lämnar för arbete tidigt på morgonen eller retur senare på kvällen. På så sätt behöver du inte kommer fram eller avvika i mörker, men du behöver inte lämna lamporna på hela dagen.

Motion känsliga lampor är mycket bekvämt. De ger en handsfree-sätt att aktivera belysning när du kommer in och lämnar hemmet. De ger också en extra säkerhetsfunktion, eftersom de kommer att sparka på automatiskt om någon visar upp på din dörr. Om du bor på en livligt trafikerad gata och din veranda är nära trottoaren kan du hitta konstant på och stänga av en rörelsekänslig lätt irriterande.

Om du letar efter en översvämning ljus som lyser upp ett område utanför hemmet till exempel om du ställer ut med soporna eller gå upp ett antal trappor, är mängden ljus som avges av ditt ljus viktigt. Vissa översvämning ljus, såsom sol-powered ljus är svagt. Även om de kan fungera bra att lägga till några ljus till en mörk trottoaren kan de kastade mörka skuggor eller vara för svag för att ge tillräcklig belysning för det avsedda ändamålet. Om du behöver starkt ljus från din översvämningar ljus, välja ett format som gör att du kan använda minst en 75 watts glödlampa.

Soldriven belysning kan vara ett bra val för översvämningar belysning Om du söker extra belysning. Om du har en veranda ljus som kastar ut en anständig mängd ljus, en solcellsdriven översvämning ljus som sparkar på som svar på rörligheten kan vara en trevlig säkerhetsfunktion. Om däremot kommer översvämningar ljus är enda sättet att ge ljus på utsidan av ditt hem, behöver du förmodligen något med ytterligare wattal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.