Vad bör jag tänka när man köper däck Lights?

För de som någon gång har någonsin sett en riktigt tänd däck, kanske vid en sjö eller med utsikt över ett skidområde, kanske de vill veta hur man återskapa detta hemma. Om du gör det krävs kännedom om däck lampor och vilken typ av belysning som används i vissa situationer. I de flesta fall kommer nyckeln till önskad däck lampor vara armaturer och typ av använd lampor.

Den första regeln i däcket belysning är inte att överdriva. Däck ljus kan skapa en dramatisk effekt om de används men används sparsamt. Därför är det viktigt att förstå att mjuka ljuset kommer att göra ett mycket bättre jobb än svårare ljus för att verkligen visa upp funktionerna i däcket.

Deck ljus måste ha ett tak som avleder ljus i en nedåtgående eller uppåt mode. Merparten av tiden kommer däck belysning riktas nedåt. Detta hjälper inte bara att belysa några av snickerier på däck, bidrar den också från säkerhetssynpunkt. Medan estetik är en del av de flesta ljusförhållanden, är det verkliga syftet att ge säkrare tillgång till i och omkring området som tända.

med däck lampor som är rundstrålande rekommenderas inte för ett par anledningar. För det första kan det ge för mycket belysning för området som ljus översvämningar och överlappningar i vissa områden. Detta ojämn belysning kan vara väldigt oattraktiv och markera områden på ett slumpartat sätt. Dessutom kan belysningen reflekteras mot andra strukturer och skapa ännu mer av en ojämn effekt, belysa vissa områden som bättre skulle bort lämnas i mörker.

Däck ljus kan vara trådbundet eller trådlöst, beroende på vilka behov . I de flesta fall det trådlösa kommer att bygga på sol belysning. Dessa lampor kommer att få celler att ladda under dagen. Den makten kommer då att lagras för senare användning. Användning med sladd rader kan vara lättare med däck ljus än med vissa andra typer av belysning bara för att sladdarna kan köras under däck, som oftast tas upp tillräckligt ovanför marken för att medge god tillgänglighet. Fortfarande, för dem som vill ha enklast möjliga lösning, sol lyser ett bra alternativ.

I slutändan kan däck belysningen vara valfritt antal olika modeller eller typer. De flesta däck lampor fästs direkt till PRYDNAD material. Men för de som vill hålla sina däck utan fasta fixturer, de kan överväga att lamporna på en poler strax utanför i leken. Efter dessa enkla riktlinjer för däck belysning kan erbjuda de bästa och mest effektiva presentation som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.