Vad bör jag tänka när man köper Tabell Sänglinne?

Tabell sänglinnen lägga till en elegant touch till någon fest. Från bakgården picknick i utställningssammanhang middagsbjudning, säger ingenting klass som skarpa, rena bord sängkläder. Att välja bord sängkläder kan vara svårt, eftersom det sista du vill är att köpa en mindre än kvalitet som. När det gäller att köpa bord linne, vill du verkligen får vad man betalar för.

Tabell sängkläder bör göras av mjuka, naturliga fibrer såsom bomull eller linne. Ja, du kan köpa en uppsättning gjorda av syntetiska material, men du byter kvalitet för lättskött. Med bord sänglinnen gjorda av syntetiska fibrer, behöver du inte göra så mycket strykning, men det bör hållas i minnet att de inte absorberar vätskor samt de tillverkas av naturmaterial.

Tabell sängkläder i bomull eller linne är inte bara mer absorberande utan också längre. De fibrer inte piller eller lugg lika lätt som att syntetiska bord sängkläder och att de inte blir blankt när det utsätts för ett järn's värme. Egyptisk bomull och irländska linne anses vara de finaste materialen för tabell linne grund av sina långa, varaktiga fibrer.

White är den populäraste färgen för tabell linne eftersom den anses formellt. Tabell linne i benvitt eller elfenbensvita godtas också. Om du vill gå med färg, välj en uppsättning som går med inredning men inte överväldiga den. En damast (vävda) eller broderade mönster är helt acceptabelt, så länge det inte är för upptagen. Dina gäster kommer att märka tabellen linne men inte distraheras av dem.

När du väljer bord lakan, de "tappar längd" skall beaktas. Detta avser summan av duken hänger ned från bordskanten mot golvet. Elegance mäts droppe längd, ju längre det är, desto mer elegant och formellt ett bord kommer att bli.

Om du vill ha din bordslinne i kontakt med golvet, måste du göra lite matematik för att räkna ut storleken på linnet du vill köpa. Till exempel, om ditt bord är rektangulärt, bör längden bestäms genom att lägga längden plus två gånger höjden. Bredden bör bestämmas genom att lägga till bredden plus höjden gånger två. Lyckligtvis mest bordet linne finns i standardstorlekar och det är inte svårt att välja den bästa sängkläder storlek tabellen genom att läsa på förpackningen.

Oavsett om du väljer syntetiska eller naturliga material för tabellen linne, är en sak säker. De kommer att lägga till en touch av elegans och klass till din inredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.