Vad bör jag tänka när man köper Night Lights?

Night Lights är små ljuskällor avsedda att förbli på under natten eller på mörka platser, antingen för att hjälpa människor att se sin väg eller för att trösta dem som kan ha en rädsla för mörkret. Night Lights är vanligen elektriska, antingen monteras direkt i ett vägguttag eller insatt, men ljus och olja ljus natt är inte ovanlig. En faktor i valet av natten lampor som är rätt för dig är hur ljus du vill att de ska vara och hur viktig energieffektiviteten är för dig. Bortsett från själva ljuskällan, många Night Lights har ljuskänsliga triggers som automatiskt stänga av lampan om det finns en omgivande ljuskälla, spara energi under dagen och när större lampor är på.

Den vanligaste Night Lights använda en traditionell glödlampa. En glödlampa använder en vanlig tråd glödtråd för att producera ljus, och är inte särskilt energieffektiva. De flesta glödande Night Lights är på 5 till 10 watt sortiment. På ett liknande energiförbrukning, men med ett större ljusflöde, är fluorescerande Night Lights, som använder ungefär 7 watt.

Neon Night Lights erbjuda ett mer energieffektivt alternativ, de flesta med cirka 1 watt av makt. En neonljus innehåller en liten mängd neon gas, som tänds så elektricitet passerar genom den. Neon Night Lights anses av många vara den perfekta blandningen av ljus utsläpp och energieffektivitet. Det mest energieffektiva Night Lights finns är enkla uttag monterade band som innehåller en elektroluminiscent yta. Dessa Night Lights avger mycket ljus-de ofta uppfattas som en svag glöd, som av glöd-i-mörk färg eller klistermärken-men i utbyte mot de använder en försumbar mängd energi, till mindre än 0,07 watt.

Bländande och lysrör natt är en känd säkerhetsrisk, med ett antal anlagda bränder varje år av brännbart material såsom toalettpapper, örngott och skjortor överlåts till falla på glödlampan. Av denna anledning många säkerhetsexperter rekommenderar lågenergi natt lyser som neon eller elektroluminiscent modeller. Med små barn i synnerhet, elektroluminiscent Night Lights har fördelen av att vara lugnt i handen, förhindra misstag brände fingrarna.

Vissa glödlampa tillverkare även kan sälja glödlampor med två lägen. I sin första effektläget, fungerar de som en standard 60-watts glödlampa som avger tillräckligt med ljus för att lysa ett rum. I sin andra effektläget, som kan nås antingen genom att vrida omkopplaren två gånger eller genom att vänta tjugo minuter skymmer lampan automatiskt att vara en 7-watts glödlampa-perfekt för en natt ljus.

Prissättning på natten lyser varierar kraftigt beroende på om de är helt enkelt en ljuskälla och grundläggande fixtur, eller om de har någon slags stiliserad konstruktionen, som en seriefigur eller shell-prydda fixtur . En enkel vägg-plug nattlampa kostar ca US $ 10, medan mer avancerade lampor kan kosta 20 dollar-US $ 40, och hantverksmässig ljus natt kan kosta hundratals dollar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.