Vad är några viktiga tillåtna produkter?

Essential pool produkter inkluderar de poster som är nödvändiga för säker och sanitära drift av en pool. Oavsett om poolen är inomhus eller utomhus gör mycket liten skillnad. Det viktigaste att tänka på är vad som behövs för att göra poolen säkra, både när den används och när den inte används. Några av dessa punkter kan fastställas genom lokala föreskrifter.

I vissa jurisdiktioner som helst finns det ett i-mark pool, kommer det att en pool stängsel. Av alla produkter pool som kan köpas, skulle detta en rädda liv. Dessa staket är vanligtvis mycket lätt att installera och lätt kan övervinnas genom att äldre barn och vuxna. De är dock mycket effektiva på att hålla småbarn, som sannolikt inte har lärt sig att simma, ur poolen.

En av de dyraste produkterna pool som måste köpas är poolen pump och filter system. Tillsammans utgör dessa poster tar hand om den tekniska driften av poolen, inklusive filtrering och cirkulation. Detta hjälper bort sediment och andra orenheter. Utan detta system kommer poolen blir sannolikt mycket svårt att hantera och hålla rent nog för att bada.

Simbassäng produkter kommer också att innehålla ett antal artiklar pool underhåll. En pool vakuumsystem och minst en typ av nät kommer att behövas. Ofta kan två typer av nät användas. En djup vaggade nät kan användas för att rensa ut större skräp. En skumma nät kommer att användas för att snabbt plocka upp allt som är kvar. Olika pool borstar kommer också att hjälpa till att hålla poolen ren genom lossnar alla alger som kan fästas till poolen väggarna.

Andra viktiga simbassäng produkter omfattar olika poolen kemikalier behövs för att göra poolen säker från bakterier och andra former av marint liv som kan lockas att bosätta sig i vattnet. Kemikalier hör till ett minimum, klor och syra. Andra typer av kemikalier kan användas för att testa nivåerna av dessa produkter. En annan typ av kemikalie kan användas för att hjälpa lösa sediment om vattnet blir grumligt. Även om inte avgörande koncentrerat även färger kan användas för att skapa olika effekter i poolen.

För dem som har pooler som kan inte användas under längre tid, pool omfattar kan verka som en viktig produkt. Detta gäller särskilt för offentliga pooler, där poolen chefer kanske vill hålla folk ute i avrinningsområdet under ledig tid. Den omfattar kommer att avskräcka en stor del av prospektering som annars kan hända. Vidare täcker dessa håller mest skräp ur poolen tills den är klar att användas igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.