Vad är några tips för köksskåp Refacing?

Köket är ofta i fokus för hemmet. Det är oftast där familjer och vänner samlas, och en över genomsnittet köket kan göra en annars alldaglig hem visas oförglömlig. I själva verket kan en uppdaterad kök öka värdet på ett hem ganska mycket när det gäller tid att sälja den, men en fullständig omskapa kan vara dyra. Av denna anledning har kök skåp refacing fångad på i popularitet, eftersom det kräver i regel en låg kostnad och en massa armbåge fett. Några idéer för att komma igång med måleri, faner, och ny hårdvara.

Det brukar finns några tydliga tecken på att det är dags att uppdatera skåp i ett kök. Fading eller föråldrade färger från en helt annan era är bara några saker som besökarna kanske märker i ett äldre kök. Slitage, som repor eller bucklor, kan vara normal, men vanligtvis inte verka attraktiv. Dessutom, lådor och skåp som är en kamp för att öppna och stänga kan man få ner förekomsten av ett kök. Fastställande dessa frågor innan de ens börjar ett köksskåp refacing projekt kan vara ett steg i rätt riktning.

Vissa husägare föredrar att måla i stället helt ersätta, så det är normalt betraktas som en viktig del i kök skåp refacing. Plockning färgen oftast är den enklaste delen, medan förberedelserna är ofta den mest långtråkig. Allt i köket som ligger nära det område som ska målas bör täckas med ett plast presenning, och skåp och lådor bör tas bort innan de är målade. Om färgen inte fäster ordentligt på skåp, kan de behöva bli av med sin forna färg först. Det är oftast tillrådligt att primer tillämpas före skåp är målade, så färgen fastnar bättre.

Om du målar kommer inte att vara tillräcklig för en förändring, kanske ett faner är ett bättre val. De flesta faner paneler är lätta att tillämpa eftersom de brukar komma bifogas ett papper stöd. De kan skäras bort och bara fastnat på ytan. Även om det ofta rekommenderas att skåpen mätas innan du beställer fanér de vanligtvis kan lätt skära för att passa de flesta underlag. Så länge som villaägare bara för vad de kommer att använda, en faner kan vara en kostnadseffektiv metod för köksskåp refacing.

Många kök komma med handtag och knoppar på skåp och lådor. De som inte kan få ett helt nytt utseende när de tillsätts under ett köksskåp refacing projektet. Inte bara kan sådan hårdvara lägga karaktär, men även ofta ökar lätt att öppna kök lådor och skåp. För de kök som redan har maskinvara kan det uppdateras. Plain trä eller plast rattar kan ersättas med metall sådana, eller kanske till och smide handtag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.