Vad är några idéer för dekorering med korgar?

Decorating med korgar är både en söt och ett praktiskt sätt att lägga stil till ditt hem. Korgar kan passa alla inredningar eftersom det finns många olika typer, stilar och färger att välja mellan. Plus, dekorera med korgar ger också utmärkta förvaringsmöjligheter i varje rum.

frostade transparenta korgar kan innehålla en hel del schampo flaskor, tillbehör hår och liknande. Dessa korgar kan användas i varje badrum att hålla röran smakfullt. Flätade korgar kan också användas i badrum och kan ge en spa-liknande utseende när de har hoprullade handdukar eller elegant badkar och dusch produkter.

flätade korgar ger också ett elegant sätt att förvara lök och potatis i ett köksskåp. För ett utmärkt sätt att dekorera med korgar i köket, matchar flätade färger till rummets trä toner. Eller, alternativt, använda en kontrasterande ton som ett ljus rotting i ett kök med mörka skåp och golv eller mörk rotting om en kökets skåp och golv är ljusa. Alla typer av färgtema går när det gäller att dekorera med korgar, så länge om man inte begränsa färgerna.

Att begränsa former av korgar i ett rum kan hjälpa dra utrymmet tillsammans och ger det en sammanhängande utseende. Ett virrvarr av olika korgar fungerar sällan om inte stilen är mycket land eller mycket eklektisk. Kontrasterande färger fungerar ofta bra som ett färgschema när dekorera med korgar och detta kan också leda till en viss variation i former också. Till exempel alla typer av gul-tonas korgar i ett lila rum kan se fantastiska, vilket röda korgar i ett grönt rum.

rektangulär korgar med djupa sidor är populära idag eftersom de kan placeras på en bokhylla för att lägga intresse för bokhylla och fungera som lagringsbehållare som enkelt kan skjutas ut från hyllorna. Rektangulära korgar fungerar också bra i sovrum eller kök lådor för att organisera små saker. Korgar av alla former och storlekar kan hålla frukt, garn, leksaker och precis vad som helst på alla ytor och samtidigt ge hemmet en mysig bodde-i utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.