Vad är några bra växterna att växa med barn?

flesta barn älskar att hjälpa mamma och pappa med vad de gör för tillfället och detta omfattar trädgårds-eller trädgårdsarbete. Barnen älskar också att plantera saker och se dem växa. Så vad är några bra växter att växa med barn?

nöjet att se blommorna blomma kan försenas något, men påskliljor är stora växter att växa med barnen. De är härdiga och inte alltför petig när de planteras, så länge de är tillräckligt djupt och den spetsiga ändar lökar är riktad uppåt. De blommar också ett tillförlitligt sätt, år efter år. Alla en förälder behöver göra är att se hålen är minst 6 inches djupt.

Små, prydnads kalebasser är också underbar växterna att växa med barn. Kalebass frön är billiga och ett paket med blandat utsäde kommer att ge många intressanta utseende frukter. De är lättskötta och barn att fascineras av att se ljust orange blommar och de små kalebasser vid basen. Varje anläggning kommer att bli en överraskning av den typ och färg av kalebasser som ska visas, så sorten är en till plus. Barn kan vattna sin kalebass växter och hjälpa till att utbilda dem till staket eller spaljé där de kommer att växa.

Suckulenter är också bra växter att växa med barnen. Kaktusar med mjuka taggar och små aloe växter kräver endast enstaka vattning och starkt solljus att blomstra. När de blir för stora för sina krukor, kommer ett barn får också erfarenhet av att transplantera dem till en nyare, större pott. Aloe är också ett bra medicinalväxter, vilket ger föräldrarna en möjlighet att diskutera positiva växter med sina barn.

Även i den faktiska växterna ven örter. Dessa är stora växterna att växa med barn. De kan odlas i små krukor, och barnet kommer att få tillfredsställelsen att se (och smaka!) Sin basilika, oregano eller mejram som används i rätter som serveras i hemmet. Detta öppnar dörren för matlagningskurser, också. Grönsaker kan också vara bra växter att växa med barnen. Tomater är särskilt bra eftersom de kan odlas i krukor och lätt tendens. Kom bara ihåg att lägga ett spel i potten så att tomaten kan få stöd.

När tänker på bra växter att växa med barn, föräldrar måste tänka på växter som växer på ett tillförlitligt sätt. Ingenting är mer nedslående för ett barn än plantering något som dör innan det ens bryter igenom marken. Barn är också mycket entusiastiska över att ta hand om sina växter, så de behöver för att välja växter som klarar en massa kärlek. Glädjen i att se ett barns glädje när deras egen växterna växer och frodas är värt föräldrarnas ansträngning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.