Vad är några Spa Decor Idéer om mitt badrum?

Spa inredning idéer för badrum kan vara mycket enkel, men lägger ändå en härlig känsla av avkoppling i hemmet. Även om du inte kan lägga till ett ångbad eller andra exotiska accenter spa kan du fortfarande göra även de minsta badrummet känns mer som ett spa med snabba och enkla idéer spa inredning. Grundtanken är att skapa den mest avkopplande och eleganta oas möjligt oavsett vilken typ av badrum du har.

Börja med fluffiga vita handdukar och badrockar. De är mycket spa-liknande och gå med alla färger. Få de tjockaste kläder och handdukar du har råd. En attraktiv trä rack med pinnar att hänga kläder skulle vara en stor röra, men du kan också använda ryggen på dörrar i ett litet badrum. En bra absorberande bad matta är ett måste och om du har rum, en korg full av platta eller vikta vita handdukar eller dukar ansikte är en trevlig touch.

En trassel med plastflaskor, burkar och rengöringsmedel kan förstöra känslan av spa-liknande lugn. Omvärdera under diskbänken lagring och pare ner till grunderna. En billig trä sko hylla kan arbeta för stapling rullar toalettpapper på. Kassera förpackningen och behåller endast den rullar ser snyggt och på klar. Håll rengöringsprodukter någon annanstans eller åtminstone behålla bara det du behöver för att rengöra badrummet i en liten caddie eller korg.

Håll något överflöd av schampo flaskor och liknande under diskbänken i en korg eller containrar och förbjuda alla former av typ av butik-förpackade produkter som visar var som helst i badrummet. Det kan tyckas drastiskt, men det är faktiskt en av de bästa idéerna spa inredning eftersom produkterna i attraktiva förpackningar är en stor del av spa utseende och rör tandkräm och liknande bara skrika . När du hittar matchande eleganta söker tvål dispensrar för flytande tvål, schampo balsam och lotion du kan eliminera en massa olika färger, röriga letar flaskor så länge du sätter vattentät etiketter på bottnarna.

Se till att ha hyllor att förvara behållarna du väljer prydligt. Rensa kanistrar av gäst tvål och korgar av handdukar kan se bra ut med de behållare på hyllorna. Doftljus är också en perfekt touch, men kom ihåg att inte skapa någon titta i röran eller kommer det inte att se fredlig och spa-liknande. Du kan prova en rektangulär bricka eller fat av klippor och doftljus på toaletten tanken. Om du har utrymme, vävda rotting tofflor och en teak bänk är spa dekor idéer som kan lägga kronan på verket i ett badrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.