Vad är med på en husbesiktning Checklista?

Ett hem lista inspektion kontroll är ett viktigt papper som varje blivande husägare inte bara ska hålla, men granska noga för att reflektera över sin information. När allt kommer hem inspektionsblanketterna utformade för att vara noggrann, problemen kan vara mindre och lätt fastställbara eller de kan vara för dyrt för att motivera att köpa huset. Den information som ett hem inspektör lägger till checklistan är ovärderlig eftersom detta är en professionell inspektionsrapporten. Ett hem inspektion Checklistan bör omfatta alla delar av huset, uppifrån och ner, inifrån och ut. Inte bara det, bör inspektionen listan omfattar partiet självt plus eventuella byggnader, däck eller uppfarter på fastigheten.

garage, bodar och lador bör alla ingå i ett hem inspektion bör balkonger, verandor och entréer . Hemmet inspektör kommer att rapportera om den strukturella säkerheten hos dessa egendom funktioner i lämpliga områden i checklistan. Villkoret för partiet i sig bör också anges någonstans på ett hem inspektion checklista med inspektörens anmärkningar anges om dränering kvaliteten på egendom, t. ex. om det är säkert bort från huset. Wells och linjer vatten måste också kontrolleras.

uppgift om alla yttre delar av huset bör tas upp på ett hem inspektion checklista. Formen taket är i är oerhört viktigt för om det behöver bytas det kan innebära en stor kostnad för homebuyer. Hemmet Inspektören skall också kommentera tillståndet i skorstenen och hängrännor. Oavsett om hemmet har stuck eller sidospår, bör tillstånd av både ytterväggar och trimma föras upp på hem inspektion listan.

Både interiör sektioner och de olika system för ett hus måste tas upp på hem inspektion former. Systemen omfattar el, uppvärmning, luftkonditionering och VVS. Vinden och i källaren bör noggrant kontrolleras under. Kvaliteten och effektiviteten av vindens isolering bör noteras om tillsyn checklistan som ska skick källaren. Alla fuktproblem och om källaren är klar, färdig eller delvis oavslutade bör också noteras.

Grunden för ett hus är dess huvudsakliga stödsystem och därför är en viktig del av alla kontroller. Ett hem inspektion formulär ger inspektören för att konstatera om sprickor i väggar eller tak yta eller strukturella brister eftersom det kan göra en enorm skillnad i ett hem köpbeslut. Den styrka, säkerhet och kvalitet av alla dörrar och fönster i ett hus bör inkluderas om tillsyn checklista. Golv och tak i alla rum måste kontrolleras noggrant.

Ett hem lista inspektion kontroll bör möjliggöra detaljerade anteckningar från inspektören om kök och badrum. Kvaliteten på VVS, anordningar, skåp och bänkskivor bör nämnas. Inspektörerna skall konstatera om badrum eller kök remodeling eller bara mindre reparationer som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.