Vad är det bästa sättet att rengöra Mina trägolv?

Solid trägolv kan användas för att lägga till rikedom, värme och naturlig skönhet i ditt hem. Trägolv finns i unika texturer, färger, mönster och stilar. Fast trägolv kan vara lite dyr dock, så du vill skydda din investering genom att se till golvet är väl underhållna.

När det gäller att ta hand om ditt trägolv, med några enkla förebyggande åtgärder kommer att göra rengöringen mycket lättare. För att hålla ditt trägolv i toppskick, men du vill minimera kontakt med sand, smuts och andra slipmedel som kan orsaka bucklor, repor, och en Avtrubbning av de avslutar med att strategiskt placera dekorativa mattor och golvmattor i de högtrafikerade områden . Stående vätska kan varp målgång i ditt trägolv, så det är viktigt att torka upp allt spill omedelbart. Aldrig dra stolar eller bord över din trägolv, eftersom detta kommer att orsaka stora repor. Långvarig exponering för direkt solljus kan missfärga golvet är slut, så det är en bra idé att satsa på hög kvalitet rullgardiner och jalusier.

För att vårda ditt golv regelbundet, helt enkelt sopa bort grov smuts och grus med en kvast. En behållare vakuum med en speciell bar golv kan också vara användbart för att avlägsna damm och smuts, men du bör alltid använda dammsugare med borste bilagor att undvika att skapa bucklor i ditt trägolv. När du damm mopp ditt trägolv, spraya behandling i moppen huvudet 12-24 timmar innan uppsamlingsöverföringar för maximal effektivitet.

Damp uppsamlingsöverföringar trägolv är något kontroversiellt bland rengöring proffs, även om fuktig uppsamlingsöverföringar är högst osannolikt att skada ett golv som har avslutats på rätt sätt. Eftersom du ska undvika att använda en överdriven mängd vatten, du vill att väta moppen och vrid det tills det är ungefär hälften torka innan du använder den på din trägolv. Det är bäst att använda en pH-neutral trä renare, eller en produkt rekommenderas av trägolv tillverkaren. Vinäger är ibland rekommenderas som ett billigt rengöringsmedel för trägolv, men det gör ett dåligt jobb med att ta bort fett fläckar.

Vaxning kan vara ett bra sätt att återställa lyster till mål på äldre trägolv, även om bristande tillämpning kan orsaka friktion problem och begränsa dina alternativ för fordonsreparationslackering golvet vid ett senare tillfälle. Om du inte vet hur du ska vaxa din trägolv är det bäst att konsultera en professionell rengöring tjänst för rådgivning. Riskera inte orsaka permanenta skador genom att försöka göra jobbet på egen hand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.