Vad är Home Energy Rating System Program?

Kallas ibland för en HERS program, en Home Energy Rating System är en kontrollerad poängskala som är tänkt att betygsätta rummets nivå av energieffektivitet för ett visst hus, lägenhet, och andra typer av hem bostad. Den exakta strukturen av systemet kan variera något, eftersom det tar hänsyn till storleken på utrymmet. Samtidigt är den grund eller standard för Home Energy Rating System program som härrör från de standarder och specifikationer som fastställs av organisationer som Residential Energy Services Network, så resultaten är beräknade på ett enhetligt sätt.

Home Energy Rating System programmet innebär en fysisk kontroll av utrymmet. Detta kommer att innefatta kontroll av tillståndet i fönstret tarmar och deras säkerhet i samband med kontroll av inre miljön i hemmet. På samma sätt, dörr höljen och graden av rätt passform med dörren kommer att beaktas. Andra faktorer såsom skick och integritet klimat kontrollsystemet för hemmet, samt test för att avgöra storleken på läckan hittades i hemmet kommer att ingå.

Där kommer alla hushåll att genomgå en kontroll med användande Home Energy Rating System specifikationerna betygsatt enligt HENNES Index. Indexet är en skala som går från noll till hundra, med hundra märke som referens hem standarden. Detta innebär att ett hem graderas av 90 kommer att beaktas tio procent mer energieffektivt att hänvisningen hem, medan ett hus som uppnår ett betyg på noll skulle använda några nettoutsläpp av köpt energi.

I de flesta fall kommer att genomföra en Home Energy Rating System inspektion hjälpa hem ägare omedelbart identifiera flera frågor som kommer att spara mycket pengar på uppvärmning och nedkylning utrymmet. Ofta kan dessa frågor tas upp och rättas till med mycket liten kostnad. Slutresultatet är lägre elräkningar och mer gratis pengar i budgeten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.