Hur väljer jag det bästa bestick Sterling Silver?

Sterling silver bestick är normalt återfinns på lyxrestaurang anläggningar eller hemma hos människor som värd elegant middagsbjudningar. De flesta hem har ett alldagligt uppsättning bestick i rostfritt stål. De knivar, gafflar och skedar i denna typ av bestick är avsedda för långvarig användning och kräver minimal vård.

När man väljer bestick sterling silver, finns det fyra viktiga faktorer att beakta: silver kvantitet, vikt, design och tillverkare. Det är viktigt att notera att sterling silver kräver mer underhåll än rostfritt stål. Denna typ av bestick fläckar över tiden och måste poleras och rengöras regelbundet för att bibehålla samma lyster och glans.

Den allra första punkten för att leta efter vid bedömningen bestick sterling silver är ett avtryck som anger bestick är sant silver. Varje bit kommer antingen säga "pund" eller ett förhållande mellan silverhalten. Detta är vanligtvis visas som en del, såsom 925/1000 och trycks in i handtaget eller bladet av varje del. Detta värde anger verket är 92,5 procent silver.

Silver bestick gjorts i östra Europa eller antika bestick kanske inte har det värde stämplat i den. För denna typ av bestick, be om en professionell att slutföra ett eldprov för att bedöma mängden silver i varje del. Detta test skadar inte bestick på något sätt, men ger ett exakt mått på silverhalten.

vikt och balans av bestick är en viktig del av värdet. Håll en gaffel i handen och blunda. En välgjord pjäs ska kännas fasta, men bekväma. Det bör finnas en naturlig balans till varje bestick och det bör ha en naturlig passform till kurvor i din hand.

designelement av bestick är ganska varierat, från utsmyckade till enkla, klassiska linjer. Välj ett mönster som tilltalar dig och kompletterar dina rätter. Tänk på att silver bestick är ofta ganska dyra och är vanligtvis betraktas som en investering. Tänka långsiktigt överklaga och kom ihåg att silver ska rengöras regelbundet.

Kvalitet silver tillverkningsföretag har ett välförtjänt rykte som utvecklats under många år. Leta efter företag som har varit i denna bransch under en lång tid och har ett brett utbud av design alternativ. Utvärdera alla olika mönster och hitta ett som passar dina behov bäst. Sterling silver bestick ofta gått i arv i familjer över generationer, så väljer du ett mönster som kommer att få tidlösa överklaga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.