Hur väljer jag den bästa mjukvaran inrikes säkerhet?

För att hitta den bästa mjukvaran säkerhet i hemmet, ska du besöka en lokal återförsäljare och diskutera din nuvarande situation. Till exempel om du har ett hemnätverk kan du behöva mer skydd än någon som har en enda dator. Den säljare vid varje kontorsmaterial, dator eller programvara återförsäljare ska du till den typ av programvara du behöver. Innan du gör faktiskt ett köp, dock hålla ett par saker i åtanke.

Även om du vill få rätt mängd skydd i ditt hem säkerhetsprogram, vill du inte betalar för mycket för onödiga funktioner. Många gånger en försäljare kommer att försöka och upp-sälja dig för att öka sin provision. Innan du börjar handla, bör du ha en allmän uppfattning om vad du gör och inte behöver så att du inte hamnar köper mer än nödvändigt. Du kan alltid uppgradera senare om du känner att du behöver mer skydd.

Det finns flera typer av hem säkerhetsprogram, men de flesta av dem har några primära funktioner. Om du har en dator som är ansluten till något nätverk, kommer du få ett antivirusprogram. Detta är ett program som rutinmässigt kommer att söka igenom datorn efter virus och andra oönskade filer och antingen innehåller eller förstöra dem innan de kan orsaka skador.

De flesta antivirusprogram kommer också med en brandvägg. Detta är en annan typ av hem säkerhetsprogram som blockerar vissa webbplatser, användare eller filer från att ansluta med datorn. Till exempel om någon blir du klicka på för att på en länk till en webbplats som innehåller oönskade ämnen eller filer, din brandvägg blockerar webbplatser eller varna för potentiell fara. Detta kan hindra datorn från att få ett virus i första hand.

Du kan också välja programvara hem säkerhet som lösenord skyddar viktiga dokument. Detta kan hjälpa skydda dina filer från hackare och användare som har tillgång till din dator. Lösenordsskydd är särskilt viktigt om du har filer som innehåller viktig ekonomisk information.

Om du har ett hemnätverk, kommer du vill köpa programvara som skyddar många datorer samtidigt. Tänk dock på att även om du har flera datorer hemma, kommer du förmodligen inte behöver ett företag lönegrad säkerhet programpaketet. I de flesta fall kommer en enkel brandvägg, antivirus och blockerare programvara vara allt skydd du behöver. Dessa program är ofta köps i ett program, eller svit, och kommer i allmänhet att erbjuda ett gott hem nätverk av skydd. Tänk bara på att välja ett paket som är kompatibel för användning med ett nätverk.

Gör en budget innan du handlar, tillsammans med en förteckning över säkerhetsdetaljer du vill ha. Håll dig till dessa riktlinjer och köpa ett program som du har råd med. Om du kan behöva uppgradera genom att lägga till ytterligare funktion senare, välj programvara hem trygghet som gör att du kan göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.