Hur väljer jag den bäst köksskåp?

Begagnade köksskåp kan vara idealisk för dem som har en tajt budget hem renovering, de är också populärt att använda i stugor och hyra fastigheter. Antik fristående stycken köksskåp är också en typ av använd kök skåp. För att hitta de bästa används köksluckor, både forskning och kontroll är avgörande.

Köpa begagnad skåp personligen ger dig möjlighet att noggrant undersöka varje skåp innan du betalar kontant. Till skillnad från nya köksskåp som har en garanti, som används skåpen kommer knappast att komma med någon garanti, eftersom de är vanligtvis köps i befintligt skick. Eftersom skåpen används, kan de tidigare ägarna har refinished dem som en gör-det-själv-projekt. Leta även färg och konsekvent struktur om du inte är intresserad av ett mer rustikt utseende till ditt kök. Trots detta kan du kanske förhandla fram en rabatt på priset, om de använda köksinredningar har många inkonsekvenser, repor eller bucklor.

Om du planerar att köpa används köksskåp att Refinish dem själv, ytlig bucklor och repor kanske ingen roll. Får leta efter några sår eller sprickor som du behöver reparera. Kontrollera om det saknas hyllor eller skåp hårdvara, även några frånvarande gångjärn eller knoppar kan innebära att du måste köpa alla nya matchande delar. Om alla av hårdvaran är fortfarande knuten till den använda köksluckor, kan du lämna dem som är eller helt enkelt sprayfärg allt för att skapa ett nytt utseende.

Antik fristående köksskåp på auktion har normalt saknas hårdvara. Tänk på din alternativ för att hitta ersättare bitar som passar innan du bestämmer dig för att köpa en antik paj säker, bakning enhet eller gelé skåp. I vissa fall kan antikviteter arbetet fortfarande och ser mer äkta med en saknas gångjärn eller handtag här och där. Forskning de antika används köksinredningar du funderar på att köpa för att vara säker det pris som säljarna begär är rimligt att den skick, typ och ålder antikviteter.

Även om du planerar att köpa moderna används köksluckor, är forskning viktig. Du bör åtminstone känna till tillverkarens firma så du kan kolla med företaget eller en konsument organisation för eventuella återkallade produkter. Skåpen kan innehålla en nu förbjuden kemikalie-särskilt om Skåpen är av laminat eller andra syntetiska material i stället för trä eller metall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.