Hur väljer jag "Best Service inrikes säkerhet?

En tjänst hemsäkerhet kan bokstavligen rädda liv, vilket innebär att det lönar sig att ta tid att välja bästa möjliga service. Det finns ett antal saker att tänka på vid bedömningen hem säkerhetstjänster, och det är en bra idé att planera för möte med flera för att diskutera sina tjänster och alternativ, och att få en känsla för hur de arbetar med kunder. Noggrann utvärdering av de alternativ som kan göra skillnaden mellan ett hem säkerhetstjänst som kommer att vara där när det behövs och en som inte kommer att bli.

En av de första ställen att kolla är försäkringsbolaget. Många hem försäkringsbolag erbjuder rabatter på hemförsäkring för personer som anmäler sig med en hem säkerhetstjänst, och de kan ha rekommendationer för specifika leverantörer. Lokala brottsbekämpande kan också vara en bra resurs för rekommendationer, som kan vänner och grannar med tjänster hemsäkerhet. Det är också möjligt att hitta konsumenten recensioner som kan ge en allmän uppfattning om kvaliteten på de tjänster som erbjuds av olika företag.

Med en lista med rekommendationer i hand, borde folk kontakta företag hemsäkerhet att inrätta ett möte. Helst ska någon från tjänsten komma ut till huset för att inspektera den och diskutera säkerhetsalternativ. Även företagets företrädare är bedömningen av huset, kan potentiella kunder vill fråga hur länge företaget har funnits i branschen, vilka kvalifikationer personal på är, om personal på ges säkerhetsprövning vid nyanställningar och huruvida företaget kontrakt ut tjänster. Till exempel kan övervakningen ske genom en tredje part.

Även utvärdering av huset med en representant för hemmet säkerhetstjänsten bör kunderna diskutera hur mycket trygghet de vill ha, och fråga om åtgärder de kan vidta för att öka säkerhet. Medan företrädaren kommer att rekommendera att installera ett larmsystem, kan han eller hon också att föreslå förändringar i utanför belysning, utbyte av utnötta slussar och andra säkerhetsåtgärder som kan göra huset mer säker.

Efter ett representant har utvärderat huset ska hem vaktbolag ge en detaljerad offert. Klienter skall bekräfta att citera omfattar pågående stöd, täckning av falsklarm avgifter, besök underhåll för att kontrollera om larmsystem och så vidare, vissa företag erbjuder en mycket låg offert som endast omfattar installation av en grundläggande larmsystem, och inget annat. Kunderna skall också se över villkoren i avtalet skickas med citat, kontroll på saker som avtalstiden, oavsett om den säkerhetsutrustning tillhör företaget eller kunden, och om bolaget förbehåller sig rätten att kontraktet övervaka tjänster eller personliga svar till samtal.

En bra service hemsäkerhet kan vara dyrt, men hemma säkerhetsexperter varnar för att det går för en billig del kan kosta mer på lång sikt. Till exempel låsas in på ett tre års kontrakt med ett företag som tar ut extra för rutinmässigt underhåll och svara på samtal kan kosta mer än att betala mer i förskott för ett flexibelt avtal med ett företag som erbjuder all-inclusive.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.