Hur minskar jag min Hem energiförbrukning?

bli mer energieffektiva är en idé som många människor finner tilltalande idag. Behovet av att spara energi är ibland sporras av en önskan att minska gas-och elräkningar. Vid andra tillfällen är motivationen att säkerställa att det finns tillräckligt med energi flöde så viktiga tjänster kan hållas i stort. Det bästa stället att börja denna process av att ändra det sätt du förbrukar energi i hemmet. Här är några tips på hur du kan minska din energiförbrukning och samtidigt njuta av en bekväm livsstil.

Ett snabbt och enkelt sätt att komma igång i din strävan att spara energi är att ändra vissa av dina vanor energiförbrukning. Många människor lämnar lampor och ljus overhead på när ingen är i dessa rum. Något så enkelt som att släcka lampor i oanvända områden i hemmet är ett relativt smärtfritt sätt att minska energiförbrukningen och kräver inget mer än att utveckla vana.

På samma sätt är det inte ovanligt att människor att lämna underhållning enheter även om de inte aktivt använder dessa enheter. Istället för att vrida på TV och datorn när du går upp på morgonen, vänta tills du är redo att slå sig ned i och titta på ett program eller läsa e-online. När du är klar, stäng enheterna av. Det tar bara ett par minuter att sätta på en dator på sin höjd, så det finns egentligen inget behov att lämna enheten på och obemannad flera timmar i sträck.

Justera termostaten på centralvärme och kylsystem är ett annat bra sätt att minska din energiförbrukning. Ställ in termostaten ett par grader högre på sommaren och ett par grader lägre på vintern. De flesta människor bär lätta kläder under de varma månaderna, och så länge fukten dras ut från hemmet bör temperaturen vara bekväm. För kyliga vintervädret, sätta på en tröja och något lägre temperatur i hemmet kommer inte att vara ett problem. Men hur mycket energi som sparas kommer att vara betydande.

För kreativa idéer om hur man sparar ström, är det en bra idé att begära en energibesiktning. Många lokala kraftbolag är glada att kunna utföra denna revision för sina kunder. Granskningen kan hjälpa dig att hitta sätt att göra ditt hem säkrare så att du sparar värme på vintern och hålla den kalla luften i under sommaren. Många granskningar dessutom utvärdera energieffektiviteten i dina vitvaror och ge dig några tips om hur man kan tygla den nivån av energiförbrukningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.