Hur kan jag skapa en Gift Basket för en Inflyttningsfest?

teman presentkorgar såsom kaffe och choklad eller gåvor för badet är populära för en inflyttningsfest, men du kan också skapa blandade presentkorgar. En blandad gåva korg för en inflyttningsfest kan vara lättare att göra sedan något nyttigt och tankeväckande kan gå in i gåva snarare än bara objekt som passar ihop med ett visst tema. Regeln att följa när man skapar en blandad typ av inflyttningsfest gåva korg är att vara säker på att produkterna är tankeväckande och användbara och kommer att hjälpa de nya husägare fira glädjen över att ha ett nytt hem.

Det första steget är att tänka på idéer för din gåva korg. Tänk på mottagare och vilken typ av hem de går emot. Om du känner till färgschemat planerade eller du hjälpte färg kan du välja objekt i särskilda färger. Annars fastnar eleganta neutrala om du är osäker på mottagarnas smak. Välj ett sortiment av bra och härliga saker som någon kan använda som en elegant mini vattenkanna för hushållsbruk växter eller en nyckfull spargris för att samla in lösa förändring.

Du kan lägga till en flaska champagne eller vin, plus flöjter eller glasögon till någon blandad gåva korg för en inflyttningsfest. Några snacks såsom elegant choklad och kex kan stickas in mellan de andra punkterna. Saker som maträtt handdukar, dukar skålen och ugn vantar kan linje botten av korgen. Var noga med att hålla koordinerade färger eftersom du inte vill att dina blandad gåva korg för en inflyttningsfest att se ut som du körde bara till snabbköpet och snabbt tog tag i allt du kunde hitta.

Inklusive en bok om hem reparationer i korgen kan vara särskilt uppskattad av husägaren att flytta från en lägenhet till ett hus. Annan bok idéer för en blandad gåva korg för en inflyttningsfest innehålla en trädgård bok, en bok av hushållens tips eller en kokbok. Du kan också inkludera ett parti din hemgjorda kakor tillsammans med cookie recept för en trevlig personlig touch. Korgen i sig kan vara en stor flätad korg eller någon typ av tvättkorg eller lagring behållaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.