Hur kan jag inreda min Child’s Room på en budget?

Så, vill du dekorera ditt barns rum och skapa en rolig nytt utseende, men du är på en stram budget. Det finns många sätt att förändra ett barns rum utan att spendera en massa pengar. En av de bästa idéerna för att dekorera ditt barns rum på en budget är att använda barnens konstverk i rymden. När du har beslutat om ett tema eller en färg, har ditt barn skapa samordning, egna konstverk. Ram bilden i söta tavelramar som tar upp på temat eller färg.

När du dekorerar och du vill göra ett stort intryck utan att spendera en massa pengar, är färg ett utmärkt val. Du kan ändra hela utseendet på ditt barns rum genom att ändra färg, även om du inte ändrar något annat i rummet. En faux målning teknik är också ett utmärkt sätt att dekorera, eftersom inte bara kommer det att spara pengar genom att använda mindre färg, men det kommer också att lägga ett stort intresse.

Ett annat sätt att spara pengar och rädda dig från extra arbete när du inreder, är att skapa en central vägg. Du kan färg eller tapet bara en vägg för att göra rummet mer dramatisk. Eftersom sängen är den största möbel i de flesta rum, tenderar att bli ett ögonblick fokus. Du kan dekorera runt den, eller så kan du spela på den här funktionen genom att placera sängen mot den centrala väggen för att göra den ännu mer dramatisk. Ett annat alternativ är att använda en samlingspunkt vägg för att balansera stor bit genom att måla det i samma färg som sängen eller sängkläder och placera sängen parallell till det.

Du kommer förmodligen att behöva ändra utseende på sängar när du inreder, men det betyder inte nödvändigtvis att du måste byta allt. Du kan köpa nya lakan, men behålla den befintliga tröstare. Om du också vill ändra utseendet på tröstare, köp två matchande lakan och göra ett påslakan. Det är ganska enkelt egentligen. Det är som att göra en jätte örngott och det bara behöver sy raka linjer, eller med hjälp av järn-på fåll band att fästa bitar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.