Hur kan jag bli av med Sniglar i trädgården naturligt?

sniglar i trädgården kan vara mycket frustrerande, eftersom dessa skadedjur känns obehagligt att röra och förstöra växter i anmärkningsvärt kort ordning. Lyckligtvis finns det ett antal naturliga metoder som kan användas för att bli av med sniglar. Det finns ingen anledning att ta till snigel bete och gifter, som potentiellt kan skada djur i din trädgård tillsammans med sniglar.

En mycket effektiv teknik är att skapa gränser runt dina växter som sniglar inte kommer att passera. Remsor av koppar kan vara mycket effektivt att bli av med sniglar, som sniglar tycker inte passerar denna metall. Du kan också omge plantor med krossade snäckor, kiselgur, aska och stenar lava. Dessa ytor skada sniglar när de försöker att korsa dem, i egenskap av en utmärkt avskräckande.

Det är också en bra idé för att bli av ruttnande organiskt material, som sniglar dras till den. Tyvärr, det krävs också att bli av marktäckning, så om du har växter som måste mulched, omsluta dem med en gräns som ovan att göra marktäckning mindre tilltalande.

Hand plockning är också en lösning för att bli av dessa trädgården skadedjur, och om du känner blödiga, kan du kanske hitta en ung person i grannskapet att göra det åt dig, för en liten summa. Som ni hand plocka, släppa sniglar i saltat vatten för att döda dem. För att göra det ännu enklare, som anges välte blomkrukor över natten för att locka till sig sniglar, och sedan släppa den blomkrukorna i saltat vatten för att bli av med din oönskade gäster.

En annan teknik för att bli av sniglar innebär fastställande fällor med naturligt bete. Stångbitar mycket attraheras av lukten ämnen vid jäsning, så du kan fylla grunt fat med öl för att locka sniglar. När sniglar in i pannorna, kommer de att drunkna, och du kan med jämna mellanrum tömma öl fällor att ta bort dem.

Du kan också bli av med sniglar genom att uppmuntra aviär vänner i trädgården, eftersom många fåglar älskar sniglar. Sätt upp fågelholkar välkomna fåglar av alla storlekar, eller köpa några ankor eller höns. Domesticerade höns kan hjälpa att bli av med sniglar samtidigt ljusare trädgården och hjälpa till med ogräsrensning, men du kanske vill husrum känsliga växter från klumpiga fötter med nät. Små kycklingar som Bantams är idealiska för denna uppgift, och dessa vänliga fåglar kan också göra i trädgården en gladare plats att vara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.