Är Log Homes särskilt mottagliga för termiter?

Ett stockhus kan se ut som en karikatyr lunch för en hungrig hord av termiter som slukar den i tre sekunder blankt. Men vår antagandet att logga hem, jämfört med pinne ram hus, är särskilt mottagliga för termiter är till stor del felaktigt. Även termiter inte nödvändigtvis föredrar antingen klyva ved eller plankor mer, gör ett stockhus syns ofta dolda angrepp. När du vet tidigt det finns ett problem, det är mycket lättare att behandla. Men om du inte vet att det finns ett problem i början, att bli av svår termit angrepp i ett stockhus kan vara dyrare och ta längre tid stor del på att termiter kan borra sig djupt in i ved.

Om du bor i ett särskilt fuktigt, fuktigt klimat som södra USA, se till att du väljer hög kvalitet virke. Din ordentligt avhjälpas och kryddat stockar bör ha en tjock diameter och har behandlats för att motstå fukt. Timber kunde få svampar och termiter innan installationen, så använd ett välkänt företag som skördar virke under hösten eller vintern. Tryckbehandlat loggar är dessutom skyddad mot angrepp av insekter som skalbaggar och underjordiska termiter.

Vid det första tecknet på en termit angrepp, vilket kan vara ett dribbla av sågspån sipprar ur ett litet hål kan du uppmärksamma en expert på termit förintelse. Den termiter kommer inte att ha tid att göra större skada eftersom de ofta utlösa på dubbar omges av Gips. Eftersom allt, som t. ex. bjälklag, väggar, etc. , är helt tillgänglig för skadedjursbekämpare, bör behandlingen vara enkel. Du kan lätt kontrollera om de åtgärder som gäller definitivt blivit av med problemet.

Tillgängligheten till trästruktur är inte den enda som gör timmerhus mindre känsliga för stora termit skada som kunde kosta tiotusentals dollar. Om du bygga din egen timmerstuga, du är mer benägna att vidta extra åtgärder för att isolera väggarna från stiftelsen, och stiftelsen från marken. Termiter klättra ofta på väggar, i stället flyga in i dem, så du kan ta några steg att göra resan från grunden så svårt som möjligt.

Flera hinder och tätningsmedel är utformade för att hålla termiter från att migrera från jord, genom att cement stiftelse, i loggarna. Kan till exempel välja vissa typer av stiftelser framför andra sänker dina chanser att ett angrepp. Pier block är att föredra framför en hällde stiftelse med barriär sand, som i sin tur att föredra framför en vanlig aska block grund. Om du kan, undvik att gräva en källare. Utvecklare har skapat en särskild metallhölje som kallas en termit sköld eller termit barriär, som hindrar termiter från att klättra över uppdelningen mellan den nedre grunden och den övre tröskeln plattan.

Dessutom noggrant övervaka byggandet att se till att byggare inte beslutar att dike sitt skrot trä på din fastighet genom att gräva ner den och hoppas du inte att märka. Förvara aldrig eller disponera över någon typ av trä i marken eftersom det kommer säkert att locka flockar av termiter. Därifrån är det bara en hop, hoppa över, och ett hopp till ditt timmerhus. För extra skydd, behandla marken runt ditt hem med en insekticid säsong. Som vanligt är förebyggande bästa botemedlet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.