Vilka olika typer av luftfräschare Hem Air?

En fräsch doft hemma alltid känns renare och mer inbjudande. Detta är helt klart en av de främsta anledningarna till att hem luftrenare är så populära. Nya stilar och dofter uppstår ständigt och skapar en stor variation av dofter och dofter, och även doftfria luftrenare i syfte att neutralisera lukter. Från nya stilar som dem som ansluter och använder en liten fläkt för att sprida doft, till gammaldags favoriter som fristående gel stilar med justerbar plastlocken kan du hitta en möjlighet att fräscha upp ett område i ditt hem.

luftrenare kommer i sprejer att sanera luften, neutralisera lukt, eller helt enkelt dölja det. Vissa neutraliseraren är dubbelt syfte produkter som fungerar för att eliminera en lukt samtidigt som en ren doft på sin plats. Spray luftrenare finns i vanligt sprejburkar som kan lagras när den inte används och miniatyr burkar som är dolda bakom en dekorativ täcka på väggen och drivs så enkelt sätt som en sprayburk med en tryckknapp mekanism. Många spray luftrenare är trycket justeras för att öka eller minska mängden doft frigörs med varje tryckning på knappen.

Vissa mönster fungerar bäst i olika typer av utrymmen, till exempel lådor, skåp och andra förvaringsutrymmen. Luftrenare som håller sig till en yta har justerbara lock som kan öppnas bara lite för att möjliggöra ett minimum av doft fly eller öppnas hela vägen så att en starkare release. Det finns också doft pinnar som kan användas i nästan alla utrymme eller placeras i en dammsugarpåsen för att uppdatera rum under dammsugningen.

En del luftrenare anställa mycket unik design. En typ kommer i en dekorativ behållare som frigör små puffar av dofter i luften med bestämda intervall. Du kan faktiskt se flåsa som det släpps. En annan stil är modellerad efter en CD-spelare och "spelar" kassetter som innehåller olika dofter för en viss tid.

Andra luftrenare är mer dekorativa, även de med etsade glas täcker och de som liknar ljus men är verkligen gel baserad luftrenare i glasbehållare. Doftljus är också populära, liksom olika typer av potpurri. Inte rabatt tyg refreshers heller. Dessa kan sprutas direkt på soffor, stolar, behandlingar fönster och andra material, bland annat mattor, för att fräscha valfritt rum i hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.