Vilka olika typer av gångjärn köksskåp?

Synliga och osynliga är de två huvudkategorier av gångjärn kök skåp. Detta innebär gångjärnet antingen visar på utsidan av skåpet dörrar eller det dolda eftersom det är placerat innanför dörren, även om många typer av gångjärn bara delvis dolda. Kök skåp gångjärn finns i många olika ytbehandlingar, såsom krom, mässing, koppar, svart, polerad hamrade och. Stilen och alternativ form av gångjärn är riklig och den typ av gångjärn att använda ett visst kök skåp beror på dess utformning.

flush eller kantgångjärn är den mest grundläggande typen av gångjärn och är inte alls dekorativa. Dessa är raka kanter rektangulär gångjärn med ledad sektion i mitten och två eller tre hål på varje sida. Hålen hålla platt huvud. En rumpa eller färg gångjärn passar platt på kanten av köksinredningar. Även om denna typ av gångjärn inte lägga till en dekorativ touch, är det mångsidigt eftersom det kan monteras på insidan eller utsidan av ett skåp dörr.

Omvänd avfasning gångjärn köksskåp är utformade för att passa i en 30 graders vinkel. En omvänd kant gångjärn har en kvadrat med metall på ena sidan av gångjärn avsnitt. Omvänd kant gångjärn ger ett rent utseende på köksluckor, eftersom de ger ett skåp dörr kan öppnas vid ett bakåt vinkel, så det finns inget behov av yttre dörrhandtag eller drar. Europeisk stil gångjärn är utformade för ramlösa skåp stilar och de är osynliga på utsidan av köksluckor.

ytmontering gångjärn är helt synliga på diskens ytor som halva gångjärnet på ramen och den andra hälften ligger på dörren. Gångjärnen är normalt bifogas med skruvar runt huvud. En yta även montera gångjärn kan kallas en fjäril gångjärn som många av dessa typer av gångjärn köksskåp är vackert präglade eller rullas och har former som liknar fjärilar. Trots deras tycke utseende, ytmontering gångjärn anses enkel att installera.

Infällda skåp gångjärn finns tillgängliga i olika typer och är utformade för skåpdörrar som sitter tätt intill ramen. Gångjärnen är endast delvis osynlig som en metall delen visar på ramen, medan den andra passar innanför dörren. Hälften wraparound overlay kök skåp gångjärn är en typ av gångjärn som är perfekt för tyngre dörrar. En metall del av wraparound överlagring gångjärn lindar från framsidan till baksidan av skåpdörren att ge det extra stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.