Vilka olika typer av Water Filtration filter?

För dricksvatten vara fördelaktigt, människor behöver mineral som är i vatten men de behöver bli av med föroreningar. Det bästa vattenfiltrering filter är därför ett som tar bort så många dåliga element som möjligt samtidigt som de goda. Olika omständigheter finner det ibland opraktiskt. Det finns många typer av filter, inklusive kol och omvänd osmos. Konsumenterna kan föredra en framför en annan av flera skäl, men inget filter som kan lösa alla problem.

Carbon vatten filtreringssystem är bland de mest använda i hemmen. Det kol som används i dessa system i regel av kokosnöt skal. I jämförelse med andra alternativ, är kolfilter anses lätt att installera och ekonomiskt. Vattnet filtrering filter för ett sådant system har normalt en livslängd på sex till nio månader. Ännu viktigare är kolfilter tenderar att vara mycket effektiva eftersom de är kapabla till att filtrera bort dödliga föroreningar såsom Giardia parasiten.

Även i kategorin träkol kolfilter har konsumenterna alternativ. Med ett kol block vattenfiltrering filter, vatten igenom tätt packade, hålig kol. Dessa minskar normalt föroreningar utan strippning av mineraler från vattnet. Ett annat alternativ, impregnerade aktiverat silver kolfilter, erbjuda användarna bakterier dödande egenskaper genom att lägga till metalljoner i vattnet. Dessa filter är ofta anses vara mindre effektiv på filtrering vissa främmande ämnen, t. ex. bekämpningsmedel och bly, eftersom vattnet ofta kanaler runt om i kol-korn.

Keramiska filter vattenfiltrering är vanligtvis tillgängliga i form av en patron. De anses billigt och effektivt. Dessa filter har generellt fossila material som består av små kisel skal kärnan i patronen. Keramiska filter kan omfatta nano-silver-teknik, som avger små mängder av positivt laddade metalljoner att döda bakterier. Dessa filter är normalt anses ha ett långsamt flöde.

Omvänd osmos Tekniken utvecklades ursprungligen för användning i ubåtar. Denna typ av vatten filtreringssystem ger fint filtrerat vatten. Detta görs genom att dra vatten genom ett membran och påtryckningsmedel för att vända osmotiska processen. Denna typ av systemet anses ganska långsamt och ineffektivt, eftersom tre liter vatten kan krävas för att producera ett drickbart gallon. Det tar bort allmänhet mineraler som kan vara en tillgång för människors hälsa.

katalytisk omvandling, som sysselsätter teknik liknande den som används i bilar, utvecklades i Estland. Dessa vatten rena system omvandla föroreningar som tungmetaller, klor, och virus till en oskadlig form genom att bryta ner dem till sina grundläggande element. Detta görs genom att negativt ladda och alkaliska vattnet. Det ger fördel av renat vatten utan att behöva en vattenfiltrering filter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.