Vilka olika typer av Raised Garden Design?

Skapa en upphöjd trädgård design kan vara det bästa sättet att säkerställa att grödorna kommer att växa i din trädgård. Raised trädgårdar tenderar att ha många fördelar jämfört med traditionella trädgårdar, och de flesta av dessa fördelar direkt koppling till den mängd grödor som produceras. Till att börja med, många blommor och grönsaker trivs när marken dräneras på rätt sätt.

Bortsett från näckrosor, nästan alla typer av växter föredrar dränerad jord. Fylla en upphöjd trädgård med jord och gödsel är ett bra sätt att garantera utmärkt dränering. Dessutom kommer en upphöjd trädgård design bidrar till att producera mycket mer grödor än en vanlig trädgård gör. Eftersom växter har gott om utrymme att växa i denna typ av trädgård, är resultatet en större total skörd.

Att ta hand om en trädgård som är placerad i en högre position är också lättare än att ta hand om en vanlig trädgård. Raised trädgårdar är inte lika tilltalande för insekter och skadedjur, och de knappast alla blir mottagliga för mul trafiken. Således som släpps ut i denna typ av trädgård kommer inte att bli uppätna eller skadade.

Välja den typ av upphöjda trädgård design som fungerar för ditt hem kommer till stor del beror på hur mycket tid du har att spendera arbeta på din trädgård. Tillfälliga upp trädgårdar är helt enkelt konstruerad av lager eller marken utan någon form av betong armering. Dessa trädgårdar är bra för deltid trädgårdsmästare som inte avser att hålla en trädgård plats för mer än en säsong.

En permanent höjas trädgård design innehåller någon form av permanent struktur såsom en trädgård vägg, staket, tegel, trä eller annat fast material. Dessa trädgårdar kommer att pågå under ett antal år, men som även kräver konstant underhåll. När man skapar denna typ av trädgård, se till att sätta en hel del tankearbete på planeringsprocessen.

Placeringen av en upphöjd trädgård är till stor del upp till dig, men du kommer att vilja se till att din trädgård inte för bred. Att bygga en stor trädgård som är svår att ta hand om kommer att innebära trampa på växter för att komma in och lämna trädgården. I stället försöka skapa en trädgård som är så pass smal att hålla med lätthet.

Bortsett från att ägna stor uppmärksamhet åt bredden på din trädgård, är den typ av upphöjda trädgård design som du väljer verkligen en fråga om personligt val. Nästan alla växter och grönsaker kommer att trivas inne i denna typ av trädgård, om de får adekvat vård och omsorg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.