Vilka olika typer av Prefab Modular Homes?

kategorin Prefab modulär hem är en ganska stor en. I själva verket är termen Prefab till stor del ett samlingsnamn som omfattar fyra olika typer av bostäder. Löst, är en prefabricerad hem ett hem som byggs på annan plats och sedan transporteras till en tomt. Vissa Prefab hus är byggda på efterfrågan, medan andra byggs, transporteras och säljs sedan som fast egendom.

Även prefabricerade hus har haft ett dåligt rykte under de senaste åren, tanken att dessa hem inte kvalitet hem till stor del är falska. Den Sanningen är att prefabricerade bostäder måste byggas enligt samma normer som vanliga "stick-bygget" hem. Därför är kvaliteten på en Prefab hem i stort sett jämförbar med en stick-hus.

Prefab modulära hem är tillverkade av träbalkar och tjänster stål, som skiljer dem från stick-byggda bostäder som enbart bygger på stålramar. Det finns en debatt om huruvida eller inte Prefab hem är mer hållbara än stick-byggda bostäder, men faktum kvarstår att båda typerna av bostäder alltid är byggda baseras på strikta byggnormer.

Tillverkas bostäder bör inte förväxlas med prefabricerade moduler hem. Tillverkas bostäder är byggda helt på stålramar som inte kan tas bort. Dessa hem också kallas för "mobila hem" eftersom stålram att de bygger på fungerar också som ett chassi. Oavsett, är husbilar fortfarande byggda enligt territoriella byggregler.

Bostäder som kan placeras i "prefabricerade moduler hem" kategori omfattar modulära bostäder, panelized och hem precut. Modular bostäder byggs på annan plats, oftast beroende på ett hem köparens specifikationer. Ofta modulära hem är ganska stor och flera nivåer, och de kan innehålla vissa dyra uppgraderingar som marmor bänkskivor och trägolv. Dessa bostäder är ofta finns inom större exklusiva bostadsområden.

Panelized hem det mesta byggs på plats, men väggarna är fabriken konstrueras. Precut hem omfatta stora bitar som halv byggs inne i fabriker, och halv byggd på plats. Dessa hus passar ihop ungefär som ett pussel, det är därför de är mycket utförligare än modulära eller panelized hem. Stockstugor är ofta placeras i "precut" hem kategorin, eftersom de pusslas ihop på ett intrikat sätt.

Hem köpare kan köpa monteringsfärdiga hus genom att besöka direkt med en tillverkare, eller genom att besöka en modell hem. Prefab modulära hem är snabbt ökar i popularitet, eftersom dessa hem kan skräddarsys efter ett hem köparens önskemål. Faktum är att sticka småhusproduktion att snabbt bli ett minne blott, som prefabricerade bostäder visa sig vara mer och mer populär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.