Vilka olika typer av Hem värmesystem?

Det finns många typer av hem värmesystem som du kan välja mellan. Ditt val beror på ett antal faktorer, inklusive priset på olika typer av bränsle i ditt område, ålder ditt hem och din budget. Om du har ett befintligt värmesystem i ditt hem som behöver bytas ut, kanske du upptäcker att det är mycket billigare att hålla sig till den typ av värme som ditt hem som ursprungligen användes.

Varmluft är ett populärt val uppvärmning av hushåll. I varmluft hem värmesystem, drar ugnen luft in i ugnen genom kanalsystemet. Luften värms upp inne i ugnen och sedan tillbaka in i hemmet genom ytterligare kanalsystem. Värmen leds in i de olika rummen genom uppvärmning register. Det är möjligt att ha mer värme i ett rum än ett annat genom att öppna och stänga uppvärmning register i hela huset.

Varmluft hem värmesystem kan drivas bort av gas värme eller elektricitet. De används, vilket innebär att hitta någon att arbeta på en, antingen för installation eller reparation, är relativt enkelt. Bostäder som värms med varmluft hem värmesystem kräver kanalsystem, som ofta saknas i ett äldre hem.

En vedkamin kan vara ett ekonomiskt sätt att värma ett hem. Kaminer har förbättrats markant under de senaste åren, och i dag många som tycker att de är ett ekonomiskt sätt att värma sina hem. Nyare kaminer är utrustade med fläktar som cirkulerar varm luft i hela hemmet. En vedspis är inte det bästa hem värmesystemet för en stor hem, men för ett mindre hem eller som en extra värmekälla kan det vara ett bra val.

bergvärmepumpar är ett energieffektivt sätt att värma ditt hem. Bergvärme använder naturligt förekommande värme under ytan av jorden att värma hemmet. Med en geotermisk hem värmesystem vatten pumpas genom ringar under jordytan.

Vattnet från ett geotermiskt enhet värms naturligt på grund av värme under jordytan. Detta värmde vatten återgår till det geotermiska enhet, om värmen utvinns och pumpas in i hemmet. Den ursprungliga kostnaden för ett geotermiskt enhet är hög, men de är mycket energieffektiva. Detta gör en geotermisk enhet billigare att köra på en månad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.