Vilka är fördelarna med Countertops slaktbänken?

Butcher block bänkskivor är ett utmärkt val för seriösa kockar, ägare av perioden hem, och alla som vill lägga till naturliga värme och skönhet i trä till sina kök. Om granit är den lilla svarta klänningen på bänken couture, slaktbänken bänkskivor är den perfekta par jeans. Detta ödmjuka, är hårt material lätt att leva med, aldrig går ur stil, och kommer troligen att överleva den husägare som installerar det.

Butcher block bänkskivor är gjorda av tjocka remsor av lövträ limmats ihop till ett fast underlag. Maple är den mest använda material, men ek, körsbär och valnöt är populära val också. Nästan alla träslag kan göras till slaktbänken, och exotiska sorter kan beställas för att passa homeowner smaker. Generellt sett är dock desto hårdare träslag bänkskivan är gjord av, desto bättre kommer det att hålla upp.

Den stora frågan husägare anledning att besvara när man överväger att installera bänkskivor slaktbänken är om de tänker faktiskt använder ytan för kapning. Butcher block finns i två olika typer av ytbehandlingar, en för kapning och livsmedel prep och den andra för tjänsten och visa. Båda har sina fördelar, och det är viktigt att förstå skillnaderna innan beslut fattas.

Oavslutade eller olja färdiga slaktbänken bänkskivor är perfekta för att skära och hugga med. Den råa virket gnids in med olja för att låsa in fukt och skydda trä, och alla fläckar eller repor till följd av livsmedel prep kan tas bort snabbt och enkelt med en slipkloss. Enkelt sand fläcken bort, gnugga i en klick av mineralolja, och bänkskivan ser ut som ny. Medaljens baksida kan oförseglade slaktbänken förvränga eller vända svart från överflödigt vatten. Det är bäst att inte installera oförseglade slaktbänken nära en diskho eller andra vatten.

Slutna slaktbänken är lättare att rengöra och underhålla än oförseglade sorten, men kan inte användas för styckning. Knivar kan repa finish, att tydliga märken som man inte kan slipas bort. Förseglade slaktbänken bänkskivor upprätthålla en jämn färg och utseende över tid, och är i allmänhet resistenta mot vatten.

Den absolut största fördelen med bänkskivor slaktbänken, förutom sitt goda utseende och bekvämlighet i matlagningen, är deras förmåga att vara refinished. Även slutna slaktbänken bänkskivor kan slipas ner och refinished ger husägare en som ny bänkskiva i princip utan kostnad. Om väl omhändertagna, en slaktbänken bänkskivan kan på obestämd tid, vilket ger otaliga år i tjänst för generationer av glada kockar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.