Vilka är de olika sätt att Weatherize mitt hem?

För att weatherize sätt att göra värme-och kylsystem i en byggnad mer effektiv samt att se byggnaden som weatherized är utrustad för att hålla värme eller kyla och /eller ut efter behov. Om du väljer att weatherize ditt hem, du kommer förmodligen inte att göra bara en typ av uppgift. Istället är du sannolikt att göra uppgifter som att försegling, som ersätter, installation, reparation och ersättning, beroende på vilken del av ditt hem du talar till.

Sealing hjälper till att hålla kyld eller uppvärmd luft i, samt behålla kall eller varm luft. Därför innebär weatherization ofta laga sprickor och luckor som uppstår runt dörrar och fönster samt ledningar som går mellan golv och genom den yttre väggen på byggnaden. Tätning sker med en mängd olika material, inklusive mortite spackel, som ofta används när du weatherize fönstren. Det säljs ofta i långa linor, och kan tryckas på plats runt ett dragiga fönster ram.

Andra material för tätning ingår täta, skum tätningsmedel, väder-strippning, och produkter som täcker hela fönsterkarmen, bland annat fönsterfilm och plast fäst på utsidan av huset genom att häfta den på plats runt om alla fönster med tunna trälister. Täta finns i olika former för olika ändamål, så du kan välja den typ som passar bäst för det enskilda jobbet. Det finns också specialiserade fogmassor, som DAPtex? Plus fönster och dörr Foam försegling, som kan vara till nytta.

När du weatherize ditt hem, kan du finna att vissa dörrar eller fönster behöver bytas ut. För fönster, kan detta innefatta att byta till dubbla glas glas eller isolerglas enheter (IGU's), ett effektivt sätt att motstå värmeförluster och värmeöverföring. En annan weatherization strategi är att ersätta trä dörrar med skum, som kan ha en isoleringsförmåga som är fem gånger större än trä.

Några av de åtgärder som är viktiga när du weatherize inkluderar installation av nya objekt. Det kan vara värt att till exempel installera mer isolering i hemmet. Fläckar som karakteristiskt kan dra nytta av extra isolering om du inte har behandlat frågan innan innehålla vindar, tak, golv, väggar och runt rör och varmvattenberedare. En annan typ av installation som bidrar till värme bevarande och undvikande av värmeöverföring är storm dörrar och fönster storm. Alla dessa kan köpas med två versioner: en fast version och en filmatisering, så att du kan låta en vind eller få maximalt skydd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.