Vilka är de olika metoderna för Termite Identifiering?

Termite identifiering är viktigt om du ska väl bli en byggnad av termit angrepp. Det finns flera metoder för termit identifiering. I vissa ingår att titta på kroppsliga funktioner, anteckna deras färg, observera deras avföring pellets, och observera deras beteende. Termite identifikation är viktig eftersom den kan identifieras behövs för att välja lämplig kontroll-metoden. Välja en felaktig metod för kontroll kan inte påverka termit angrepp alls.

En metod att termit identifiering är att titta på termit kropp struktur. Vissa kan förvirra en myllrande termit, en termit i reproduktiv fas, med en snickare myra på grund av vingarna. Vid närmare inspektion kommer dock termiter anses ha en struktur som ser ut som ett huvud och en kropp. En snickare myra, tiden kommer ha en klart definierad huvud, bröstkorg och buk. Snickare myror också göra en byggnad inte sina vingar, samtidigt som termiter gör.

Andra termit identifiera metoder inkluderar att titta på insektens antenner och vingar. Både myror och myllrande termiter har fyra uppsättningar vingar. De främre och bakre vingar svärmande termiter är dock lika långa, medan en myra främre vingarna är längre än deras tillbaka dem. Antennerna av termiter även pärlstav i utseende och inte böja. De har också ingen klubb-liknande strukturer i ändarna och pekar bort från kroppen.

Om man tittar på färg insekt är en annan metod för termit identifiering. Var och en av de olika typerna av termiter har en annan färg, vilket gör det möjligt att skilja dem åt. Det vimlar termiter i underjordiska versionerna är brunsvarta eller mörkt brun. Deras arbetare och soldater, å andra sidan, är vita med gula huvuden. Svärmande termiter har inga vingar.

Det finns två typer av drywood termiter och båda har en annan färg. Västra drywood termiter har mörkbrun organ, rödbrunt huvud och thoraxes och svarta vingar. Desert drywood termiter, å andra sidan, är blek i färg. Dampwood termiter är mörkbrun med bruna vingar. Deras soldater har brunt eller gult huvud medan nymferna är gräddvit och har sett mönster på bakkroppen som orsakas av den mat de ätit.

Det är också möjligt att identifiera termiter av ett bevis på deras beteende. Subterranean termiter måste hålla fuktig och så bygger sina bon i eller runt jorden och använda rör skydd för att ta sig runt. I skydd rören hålla dem skyddade från rovdjur och hålla luftfuktigheten stabil som de reser. Drywood termiter leva ovan jord. Dampwood termiter lever i svala fuktiga ställen, och vanligtvis bygger bon i trä begravd under marken.

Undersöka fekal pellets är en annan metod för termit identifiering. Subterranean termiter inte lämnar avföring pellets. Drywood termiter och termiter dampwood har dock, och kan höra varandra genom att granska deras avföring. Deras pellets är båda avrundad i ändarna och har sex sidor. Kan dock drywood termit pellets har sidor som är platt eller intryckt och kommer att ha ryggar som skiljer sidorna. Dampwood avföring, å andra sidan kan också vara plan, men kommer inte att ha framträdande åsar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.