Vilka är de olika formerna för Chimney installation?

korrekt skorsten anläggning kan den viktigaste aspekten av att äga och driva en vedspis eller öppen spis. Skorstenen tjänar syftet att ge ett förslag till branden, som fungerar som bränsle. En korrekt installerad skorsten kommer att suga röken ur elden, hålla passagerare i ett hem säkert från rök och skadliga ångor.

Det finns tre metoder för en grundläggande skorsten installation. Med den första metoden går KAMINRÖR direkt upp över en vedspis, ansluter till skorstenen, som utvidgas minst 3 meter (0. 91 meter) över taket. Den andra metoden kallas "ut och upp"-metoden, där skorstenen är ansluten till baksidan av väggen där spisen röret bakom spisen, fortsätter skorstenen sedan upp på sidan av ett hus. Med denna metod skorstenen kan täckas för att gömma sig. Den tredje metoden används för hus där skorstenen ska installeras genom ett tak med en vinkel till den. I denna situation, som parentes eller hängslen olika utrustning skulle behövas för att säkra skorstenen på taket.

Den andra metoden för att installera en skorsten är att ha en murad skorsten byggs. En murad skorsten är gjord av tegel eller sten, och byggs upp kring metall skorstenen. Denna typ av skorsten installation får endast utföras av en auktoriserad fackman. Om en murad skorsten byggs felaktigt kan det orsaka en skorstensbrand, vilket leder till skador, eller tom döden.

Även om det fria utrymmen som krävs för en murad skorsten liknar den som en typisk skorsten är stenhus processen mycket specifika och kräver uppmärksamhet på detaljer. Konsultera National Fire Protection Agency i USA för att lära sig om de rättsliga regler och förordningar beträffande en murad skorsten. I Storbritannien kan de lokala fastigheter avdelning kontaktas till särskilda bestämmelser om installation metoder för en skorsten.

Några saker att tänka på när man överväger en skorsten installationen är att skorstenen ska vara långa, vilket bidrar till säkerheten och förhindra brand. För att skapa skorstenen avsugning och ett bra förslag, bör köket röret ha så få böjar som möjligt. Det bör finnas ett tak monteras på skorstenen. Vissa platser kräver mössor i lag, men det är klokt att sätta ett tak i skorstenen oavsett, för att hålla fåglar och andra små kritter ut. Locket också kommer att hålla fukten ur skorstenen.

Som de flesta produkter finns hög kvalitet och låg kvalitetsprodukter för köparna på marknaden för en skorsten. Någon tanke på inköp och installation av en skorsten bör överväga kvaliteten på produkten de köper. Vissa metall skorstenar är konstruerade för användning med inte bara kaminer utan ugnar också.

Dubbelisolerad skorstenar kan installeras både en vedspis eller en ugn, men priset blir lite högre för extra isolering. Metal skorsten vanligen säljs av tum, så beroende på hur lång som krävs av skorstenen, installation priserna kan variera kraftigt. En annan aspekt att beakta är att vissa skorsten system har en garanti eller någon typ av garanti, så länge som installationen görs korrekt. Avtal med en certifierad eller SAKAB är ett säkert sätt att hålla en produkt garanti eller giltigt, och för att säkerställa den mest effektiva metoden för skorsten anläggningen kan användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.