Vilka är de bästa sätten att reparera källare Sprickor?

Källare sprickor är helt normala, om de kan orsaka många problem för villaägare. Krympa konkreta platser en stor mängd stress på en källarvägg, vilket resulterar i sprickor. Även om du inte kan förhindra att dina källarväggar från krymper, kan du fylla sprickor innan vattnet tillåts tränga in i ditt hem.

Polyuretanskum injektioner används ofta för att fylla källaren sprickor. Denna typ av skum kombinerar med vatten inne i sprickan att skapa en solid hål filler. Som det hårdnar kommer polyuretan bilda en tuff tätning med källarväggar skapar en barriär som är omöjligt för vatten att komma in. Det finns andra metoder som kan användas för att fylla källaren sprickor, men polyuretanskum är ofta att föredra.

Patch kit som utvecklats för källaren sprickor kan köpas i järnaffärer runt om i världen. Dessa paket kan stoppa vatten läcker in en källare tillfälligt, även om de är mer av en ytlig fix än ett permanent sådant. En annan metod utarbetas för att reparera källaren sprickor är att fylla området med hydraulisk cement.

Detta innebär att skära bort med en aktuell spricka, och fylla det med en flytande cement blandning. I en nackdel av en hydraulisk cement ansökan är att det inte hindrar vatten att tränga in i en spricka. Om du är osäker på vilken metod du ska välja, överväga att anlita en professionell entreprenör att lindra din källare några sprickor och läcker vatten. Professionella entreprenörer kommer att kunna bestämma bästa möjliga filler för din källare område.

Om du inte har för avsikt att fylla din källare sprickor på egen hand, tänk på att inte sand eller måla källarväggar tills någon fyllmedel har hade tid att ställa in och torka helt. För att påskynda denna process, att en industriell fläkt stelna något fyllnadsmedel som du har sökt. På så sätt kommer din källare har tid att torka, och du kommer inte behöva vänta i veckor för att måla, sand eller Refinish din källare område.

Spricka spackel kan köpas online eller inuti någon järnaffär. Innan du använder någon form av spackel, se till att läsa om tillämpningen steg noggrant. Även om de flesta fyllmedel är enkla att använda, undvika vatten läckage är en fråga om att tillämpa spackel korrekt första gången. Tänk på att ytterligare sprickor sannolikt kommer att visas med tiden, även om dessa sprickor kan fyllas med alla samma metoder som anges ovan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.