Vad ska jag titta efter när man köper en Lawn Aerator?

När du köper en gräsmatta luftare bör du fundera på hur allvarligt din gräsmatta behöver luftning och hur mycket armbåge fett du är beredd att sätta in i rutin. Luftning gör marken exponering för luft, som håller din gräsmatta från att se tunna, bruna eller matta. Olika typer av gräsmattsuppluckrare spänner över ett brett spektrum av kostnader, användarkomfort och effektivitet med vilken de lufta gräsmattan.

En sak att tänka på när man köper en gräsmatta luftare är hur mycket din gräsmatta behöver luftning. Vissa typer av gräs tenderar att matta tillsammans och inte vatten, gödningsmedel, och solljus att nå marken. Lerjord tätt komprimera och har dålig dränering, medan sandjord kräver mindre frekvent luftning.

Om din gräsmatta är i allmänhet friska, överväga att få luftning skor. Dessa konstiga sandaler har en rad skarpa, trekantiga spikar på sina sulor. De bandet på din vanliga skor och en liten investering, kan de bidra till en frodig gräsmatta. För människor som redan är ute på gården flera gånger i veckan, gräsmatta strålsamlare skor är ett utmärkt val. De ger dig motion och ge en kontinuerlig, men mindre kraftfulla, metod för spike luftning.

Säsongens behandlingar för din gräsmatta, såsom gödsling, sådd och luftning, kan också göras på ett enkelt steg. Om du bara vill bli störd av stora gräsmattan vård två gånger om året, kan du överväga att investera i en rejäl gräsmatta underhållsutrustning kallas en plugg eller Coring luftare. Detta massiva, breda, automatiska verktyg hylsor faktiskt din gräsmatta och tar bort små pluggar av jord från marken så det är märkbara hål.

En Coring strålsamlare är ett bra val om du hanterar ett område som får en extrem mängden trafik som en lekplats, idrottsplan, eller hund park. I dessa fall, med tanke på hur mycket stress den torv är under denna mer dramatisk gräsmatta luftare kan vara värt kostnaden. För en liten, personlig gräsmatta, kan denna metod oöverkomligt dyra och onödiga. Tänk hyra det här verktyget en eller två gånger om året.

Det finns ett alternativ som erbjuder en kompromiss mellan dessa två verktyg för att ge en semi-automatisk, men ändå effektiv metod för luftning. En roterande spike gräsmatta strålsamlare liknar en push klipparen högar med stora cement block för att ge tillräcklig tyngd för att tränga igenom ett kompakt gräsmatta. Det skulle vara lämpligt om du inte har så mycket lagringsutrymme eller en så stor budget som du behöver en Coring luftare, men du behöver något större än spike sandaler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.