Vad bör jag tänka på när man köper en ytterdörr?

När du köper en ytterdörr så är din första undersökning göras om du behöver dörren enda eller hela posten systemet. Ingång system innefatta dörren lockset och all maskinvara du behöver för installationen. Därefter ska du avgöra om du behöver den yttre dörren att öppna åt vänster eller höger. Detta är viktigt, bör du välja den sida som känns bäst beroende på vilken layout farstun. Slutligen, tänk på dörren stil och material som bäst passar ditt hus och plats.

Glasfiber ytterdörrar är ganska vanliga i dag och brukar anses vara en bra allrengöringsmedel typ av ingång. Första posten glasfiber dörrar kan omfatta ett fönster panel i en attraktiv form som en oval. Ett stål ytterdörr kan ge en cool modern design till ett hus. Dessutom är stål ett starkt och hållbart material. Det är värt att notera att i många fall, system för ytterdörrar i dag ofta blandas i material. Till exempel kan en ståldörr har en trä inre kärna eller ett trä yttre ram.

En trä ytterdörr kan ge ett behagligt, rustikt utseende till ett hem med en trä eller tegel exteriör. Det är dock en stor nackdel med trädörrar yttre att de kan spricka eller böja som väderomslag från sval till varma och fuktiga på tork. De två viktigaste yta typer av dörrar är panelklädda eller flush. Trä dörrar med upp paneler på ytan kan minska eller förebygga effekterna av vädret på trä. Spola dörrar avser de än är släta och platta i ytstruktur.

En panelade ytterdörrar kan få dustier än en färg en, så du bör överväga hur mycket tid du vill spendera rengöring dörren. Om ditt hus är klart i sin exteriör design, kan du närmare konsistens som en panelade ytterdörrar kan ge. Om ditt hem är ganska brokigt eller detaljerade på utsidan, då slätten jämnhet en färg dörr skulle kunna fungera bättre.

skjutdörrar i glas, eller reglage, är fortfarande populär i dag för en ytterdörr alternativet av en bakgård uteplats. De också kallas altandörrar eller yttre reglagen. Glidande altandörrar är kända för att vara robust samtidigt som de också får en mycket ljus in i hemmen. Leta efter yttre skjutreglage som öppnas och stängas lätt och har en insida lås på marknivå för extra säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.