Vad bör jag tänka på när man köper en innerdörr?

Det finns många olika typer av innerdörrar som du kan välja att ha i ditt hem. Med många olika dörrar som finns tillgänglig kan vara svårt att bestämma vilken typ av dörrar kommer att se bäst i ditt hem. Oavsett om du bygger en ny konstruktion eller arbetar på ett hem förbättring projekt, kan rätt dörr vara en underbar accent till ett rum.

lägst betyg för innerdörrar är av tunt trä med en ihålig kärna . Termen ihåliga kärna hänvisar till det faktum att dörren har inget i mellan det inre av dörren och den yttre. Denna ihåliga område gör ljud resa fritt från rum till rum. Tunt trä dörrar är ett ekonomiskt val, men gör inte mycket för att hålla ett rum tyst.

En högre grad av inre dörren som fortfarande är relativt billigt har en ihålig kärna. Träet att dörren är gjord av är dock tyngre. Detta bidrar till att något dämpa bullret i mellan rummen. Dessa dörrar kan vara mycket attraktiva, och göra ett trevligt och prisvärt alternativ för många människor.

tjockare ihåliga kärna dörrar är bra i områden där buller, och önskan om privatlivet, inte är ett stort problem. Dörrar mellan kök och matrum eller vardagsrum är exempel på områden där en fin kvalitet ihålig trä dörr vettigt. För sovrum och badrum, dock får man troligen vill ha något annorlunda.

Solid kärna trä dörrar är dyrast val, men de är en bra investering. Solid kärna trä dörrar, som namnet antyder, har en solid kärna som arbetar för att döfva ljudet mellan rummen. För områden där sekretess är viktig, är tillägget av en solid kärna trä dörr det bästa valet.

Naturligtvis finns det viktiga faktorer än hur mycket en dörr deadens ljud i ett rum. Du vill ha en dörr som ser bra ut också. Sex paneldörrar är ett underbart sätt att lägga till dekorativa accenter till ett rum. Dessa dörrar hjälpa lägga till en anpassad inslag till ett rum.

franska dörrar är ett annat sätt att lägga till en anpassad inslag till ett rum. De ser särskilt bra mellan två offentliga rum i hemmet. La mellan kök och matrum eller vardagsrum och hall, en fransk dörr är en elegant touch till hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.