Vad bör jag tänka på när man köper Mahogny dörrar?

Mahogny dörrar används på insidan och utsidan av bostäder och företag för att lägga till en touch av skönhet och elegans. När du väljer som mahogny dörrar att köpa, det finns ett par saker som måste beaktas. Dessa överväga både om dörrarna är för utomhus eller inomhusbruk, vilken stil du söker, anpassade funktioner du önskar och hur mycket du är villig att spendera.

Mahogny dörrar används oftast som trädde dörrar på utsidan av hemmet. Detta beror på att ytterdörrar har många olika eleganta funktioner för att accentuera dörren. När du väljer ett yttre mahogny dörr, måste du bestämma om du vill enkla eller dubbla dörrar, även känd som franska dörrar.

dubbeldörrar gör ett hem ser mer inbjudande och ge bättre tillgång när du flyttar möbler och utrustning in och ut. Franska dörrar ta upp mycket utrymme på en vägg, så utrymmet måste beaktas. På grund av utrymmesbegränsningar flesta hem dessa dagar, dubbla dörrar är inte lika populär som en enda dörrar, vilket gör dem unika för hem. Massivt trä dubbel mahogny ytterdörrar kosta mellan $ 1500 till $ 2. 000 amerikanska dollar (USD). Ytterdörrar vanligtvis inte tillgängliga i faner är klar, eftersom de inte vädret bra.

Singel mahogny dörrar är billigare än franska dörrar, av uppenbara skäl. Alla mahogny dörrar finns i plattor, förborrade eller pre-hängd. Slab stil innebär att dörren inte har några hål eller maskinvara bifogas. Förborrade hänvisar till en dörr med hål för vredet och gångjärn redan borrade. Pre-hängde avses dörrar som redan hänger i sin ram så att de kan öppnas och stängas. Singel ytterdörrar varierar i kostnad från $ 800 till $ 1200 USD, utan anpassade funktioner.

En majoritet av ytterdörrar finns med anpassade funktioner. Mahogny dörrar kan köpas med frostat glas, glasrutor smidda och skär järn. Det finns också mönster som integrerade glas och smidesjärn design tillsammans. Dessa egenskaper kan öka kostnaderna för dörrar med så mycket som $ 1000 USD.

Mahogny innerdörrar finns i massivt trä eller med en mahogny faner finish. Båda stilarna kan ha tagit upp eller platta bildskärmar uppfyller designidéer av de flesta. Liksom ytterdörrar, dessa dörrar finns med glas funktioner som paneler eller frostat mönster. Fast dörrar kostar mellan 500 till $ 800 USD dollar medan faner dörrar varierar i kostnad från $ 200 till $ 400 USD.

Dörrar som används för att separera garaget från resten av huset måste vara brand- betygsatt. Det betyder att dörren har en solid kärna, om det är massivt trä eller fanér. Detta gör att dörren att motstå brand i 20 till 90 minuter, beroende på dörren köpt. Priserna för denna typ av dörr varierar kraftigt beroende på klassificering, storlek och om den är fast eller träfaner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.