Vad bör jag tänka på när du väljer Cherry Flooring?

När du letar efter trägolv, kommer många villaägare överväga alltid körsbär golv. Dess hållbarhet, varm känsla och förmåga att kunna användas i flera områden i ett hem gör den till ett attraktivt golv alternativ för många. Dock bör husägaren vet att de kommer att väga faktorer som färg, priser och underhåll innan de begår ett körsbärsträ köp.

estetik kan vara viktigt att ett hem ägare och färg kan påverka hans beslut att köpa körsbär golv. Även denna typ av trägolv typiskt skryta rödaktiga nyanser kan de röda variera från ljust till djupt. Som ett resultat kan färg urvalet omfattar rödaktiga bruna som lätt kan införlivas med den genomsnittliga hemmets färgsättning. Brasilianska körsbärsträ blir gradvis mörkare eftersom det åldras och utsätts till Sun. Eftersom körsbärsträ är ungefär dubbelt så hårt som ek och stöter bort fukt, är det ett mångsidigt golv som kan användas i hallar, entréer, kök och även badrum.

Prissättningen är en annan fråga att villaägare måste ta itu med. Hem ägare bör vara medvetna om att körsbär golv är relativt sällsynt, eftersom körsbärsträ utgör bara ca 4% av lövträ tillgängliga för konsumenterna. Husägaren kan hitta de bästa priserna för trä genom att shoppa runt. Fyndiga husägaren får också höra med grossistföretag trägolv, få offerter och jämföra dem så att bästa pris kan då erhållas.

Innan du köper körsbär golv bör husägaren förstår att de kanske måste köpa minst 10% mer golv än väntat på grund av träets benägenhet att dela upp samtidigt som det är installerat. De måste också hålla jämna steg med grundläggande körsbär krav trä underhåll. För att undvika onödiga repor kommer främmande partiklar som damm och sand måste rengöras regelbundet och svepte bort från golv och därav repor eller grunt bucklor måste slipas bort. Även tappade vätskor bör tas upp och rengöras för att undvika missfärgning och warping golvet och slutade skogen hjälper till att skydda den från överskott vätska sipprar in i den. Fordonsreparationslackering golvet kan också hjälpa hålla den i toppform.

Ett hem ägare kan väga många olika faktorer när man överväger någon golv köp. Däremot kan en investering i körsbärsträ vara en av de bästa hem investeringar. Välja körsbär golv kan öka fastighetsvärdet, minska kostnaderna hem reparation och lägga till extra tecken till hem ett praktiskt och estetiskt-lutande villaägaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.