Vad bör jag tänka när man köper julljus?

Det finns många faktorer att tänka på när man köper julljus, med början där belysningen kommer att användas. Köpa julljus kan vara en något överväldigande upplevelse grund av det stora utbud av alternativ. Ha en uppfattning om dina behov innan du ger dig ut för att köpa lampor kommer att göra förfarandet mycket snabbare och effektivare.

Innan du köper julljus är det i allmänhet en god idé att se till att du inte redan har julljus i lager. Märkning förvaringslådor noga att ange innehållet bistår med detta som rutor från tidigare jul kan lokaliseras. När man förbereder ljus för lagring, är det en utmärkt idé att märka delarna för att ange längd och typ av ljus, så att du inte behöver riva upp den delen för att avgöra vad det är. Din gamla lampor ska testas för att se om de fortfarande arbete och kasseras om de verkar vara felaktigt. När en klar bild av de redan befintliga lamporna har upprättats, kan du bedöma dina belysning behov.

Om utomhusbelysning önskas mäta det område eller design du tänker ljus för att bestämma den totala längden av belysning du kommer att behöva. Gör samma sak för inomhusbruk belysning och se till att hålla de mätningar separat, eftersom du kommer att köpa julljus av olika typer för inomhus-och utomhusbruk. Även om mätning, tänka på vad slags ljus du vill ha, det finns en mängd olika utföranden på marknaden med tydliga, färgade, små, stora, dekorerade, istapp belysning och så vidare. Att göra en fullständig förteckning över hur mycket av vilken typ av ljus du behöver köpa gör köper julljus mycket enkel.

När du köper julljus, försök att gå till en butik som gör att du kan testa dem. Testa en del före köp betyder att du inte åter resa till butiken för ett utbyte, som alltid verkar komma vid en avgörande tidpunkt i säsongens inredning. Också vara medvetna om när man köper julljus att de flesta butiker har lämpade återvända politik, och det är bättre att köpa över än under inköp. Oanvända delar vanligtvis kan återlämnas till butiken.

Efter köpet julljus, hålla rutorna delas upp i inomhus-och utomhusbelysning, så att du inte blanda ihop de två. Utomhusbelysning är mer robust, och är avsedd att vara vattenfast och ljusare. Inomhusbelysning rekommenderas inte för användning utomhus. Dessutom bör du vara medveten om potentiella brandfara på grund av jul belysning, och vara noga med att koppla belysningen när den inte används. Lämna aldrig julljus på om ingen är hemma, och se till att vatten trädet ofta för att förhindra torrhet. Kontrollera att sladdar på plats säkert är tejpade, och att kontakten sitter på plats i vägguttaget för att undvika nyfikna fingrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.