Vad bör jag tänka när man köper fällbara stolar?

Folding stolar tycks dyka upp överallt, från utomhuskonserter på utomhus bröllop i kyrkan picknick. Det finns standard aluminium fällbara stolar, plast fällbara stolar, stoppad fällbara stolar och så vidare. Vissa fällbara stolar är underverk av teknik, med utarbeta gångjärn stödja duk platser. Andra är avsedda för speciella ändamål, till exempel lätt och bärbar strand stol. Men vart ska alla dessa hopfällbara stolar kommer från, och vad ska man tänka på när man köper dem?

Om du befinner dig med ansvar för att fällbara stolar för en enstaka händelse, såsom en utomhus bröllop eller familj återförening, kan du inte köpa fällbara stolar alls. Standarden aluminium fällbara stolar kan vara ganska en investering, så det kan vara bättre att kontakta lokala hyra centra eller catering att hyra stolar. Se till att stolarna är i godtagbart skick och lämpligt för händelsen, dock. Om maten ska serveras, en enkel att rengöra plast ytan kan vara att föredra framför aluminium. Om det inte finns långsiktiga behov av fällbara stolar, sedan hyra är vettigare än att köpa.

Om du är shopping för enskilda fällbara stolar för personligt bruk bör du överväga hållbarhet och bärbarhet. För allmänna ändamål, är en vikbar duk stol mycket populär. Dessa ihopfällbara stolar med väskor säljs ofta i sportaffär delar av varuhus. De har till stor del ersatt den gamla stolar aluminium vikbar med polyester band.

Om du söker fast fällbara stolar för utomhusevenemang, hopfällbara modeller duk kan vara en god investering. Leta efter olika färger på duk för att skilja ägandet vid evenemanget. Var uppmärksam på den högsta tillåtna vikten kapacitet, dock. Dessa vikbara stolar kan kollapsa oväntat om stressen blir för stor.

Köpa fällbara stolar i bulk för ett familjeliv centrum eller allmän samlingslokal kan vara lite mer utmanande. En sak att tänka på är bortfall priser. En viss procent av fällbara stolar i slutändan kommer att gå sönder eller bli obrukbara genom försummelse.

högre betyg plast fällbara stolar kan vara dyrare i början, men de kan också upprätthållas och rengöras lättare än billigare aluminium stolar. Stolar som kan staplas bör också beaktas när man köper fällbara stolar i bulk. Du kan behöva investera i ett fåtal redovisade ställ för enklare lagring och bärbarhet.

Kvalitet fällbara stolar ska ha väl fungerande mekanismer och skapa en känsla av trygghet. Aldrig köpa begagnad fällbara stolar utan att först ha vart en för skador. Efter år av tjänst, även de bästa fällbara stolar kan lossna på gångjärn eller böjda.

När en organisation bestämmer sig för att uppgradera sina egna fällbara stolar, öppnar en möjlighet upp för andra att förvärva sina äldre inventeringen. När du söker efter ett fynd, håll öronen öppna för sådan försäljning. Annars kan det vara bäst att köpa nya fällbara stolar så är möjligt. Du kanske kan köpa ett paket som för fällbara bord och stolar för ett bättre pris. När man arbetar med privatpersoner, lönar det sig att pruta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.