Vad bör jag tänka när man köper en väckarklocka?

fruktade Alarmet är en realitet för många människor, men ett nödvändigt ont för dem som saknar en perfekt fungerande inre klocka. Utan våra väckarklockan, skulle många av oss aldrig till jobbet eller skolan i tid och även med en del av oss har fortfarande problem. Om du befinner dig på marknaden för att köpa en väckarklocka, om du har kastat ytterligare en mot väggen eller helt enkelt aldrig haft en tidigare, kan det hjälpa att pröva din nästa klockans funktioner innan du köper.

Om du delar säng med en bedmate, sedan köpa en väckarklocka med dubbla larm kan vara avgörande. Om du och din man har olika morgon tidtabeller, sedan köpa en väckarklocka med dubbla larm kan du ställa in två olika vakna gånger. Detta är en särskilt användbar funktion att ha för par, särskilt om man reser en timme eller mer isär. Dubbla väckarklockor har i allmänhet möjlighet att ställa in olika larm att tona eller musik, så att varje du kan även anpassa din vakna erfarenhet.

Detta för oss till nästa funktion, som är tonen eller musikskivor väckarklocka. En del tycker att de sover rätt genom musik, oavsett hur högt, medan andra inte vill bli väckt med en skrällande, påträngande ljud. Om du anser att du kommer att höra detta larm varje morgon, då bör det inte ta mycket för att övertyga dig att be någon om du kan plugga in den och kontrollera ljudet innan du köper en väckarklocka. Vissa väckarklockor har en successiv larm, vilket betyder att det börjar vid en lägre volym och sedan successivt ökar i volym. Detta är en trevlig funktion att ha att undvika omedelbar, häpnadsväckande ljudstöt som förstör många morgnar.

Andra funktioner du kan tänka när man köper en väckarklocka radio och kapacitet CD, tidsuppgifter, och bakgrundsbelysning. Det talar också väckarklockor om det skulle råka vara en funktion som intresserar dig. Personer med mindre än perfekt syn kanske vill överväga att köpa en väckarklocka med en prognos funktion som visar tiden på väggen eller i taket för enkel visning. Självklart om du hittar ens den minsta mängden ljus stör när du sover, kanske du hellre köpa en analog display via digitala. Om du köper en väckarklocka som rinner av el, se till att den också har ett batteridrivet säkerhetskopiera skull. Självklart om du reser mycket kan det vara bäst att bara köpa en liten klocka resa alarm för användning hemma och på resande fot.

Oavsett vilken typ av alarm du sätta sig på, kom ihåg att det möter dig mest varje dag så investera i funktioner tjäna dig väl. Men om du har en meritlista för krossning, kasta eller på annat sätt förstöra din säng tidmätare, köpa en väckarklocka med det billigaste priset skulle göra det bästa mening.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.