Vad bör jag tänka när man köper en trädgårdstraktor?

köpa en trädgårdstraktor är en av de största besluten flesta husägare någonsin kommer att göra om en bit av gräsmattan vård utrustning. De flesta kommer att kosta mer än $ 1. 000 amerikanska dollar (USD), så att få en god kvalitet blir mycket viktig. Utöver den kvalitet, det finns andra saker att tänka på när man köper en trädgårdstraktor som kanske inte är lätt att identifiera. Att förstå dessa kommer att bidra till att leda till ett klokt köp.

främsta husägare måste överväga är om de verkligen behöver en trädgårdstraktor. De som har mycket som är mindre än ett tunnland enklare kan göras för hand, med en push klipparen eller en självgående handgräsklippare. Använda en gräsmatta traktor för ett varv denna lilla kan vara mer betungande än hjälpsam. De flesta stänger inte till mycket skarpa vinklar och använda en trädgårdstraktor kan skada några av landskapsarkitektur eller trädgårdsarbete görs.

Om gräset är stort nog för en trädgårdstraktor, men det finns fortfarande gott om skarpa kurvor att göra, kan husägare vill överväga ett noll-sväng radie traktor. Dessa gräsmatta traktorer har förmågan att vända på plats och kan klippa rader som många traditionella push gräsklippare gör. Samtidigt som dessa gör för ett snabbare jobb runt skarpa svängar, kostar de också upp till tre gånger det belopp av traditionella trädgårdstraktorer.

Mer traditionella intressen såsom hästkrafter och klippbredd, bör också beaktas. Detta är ett av de klassiska avvägningar när det gäller gräsmattan traktorer. Även om det är billigare att få en enhet med en mindre motor och klippbredd, kommer det att göra jobbet långsammare. Den vanligaste gräsmatta traktorer har oftast en 17 eller 19 hästkrafter motor med en 42 tums (106,6 cm) klippbredd.

Det finns en viss debatt om varumärken. Många kan känna att ett namn märke kommer att erbjuda större pålitlighet och färre problem än ett mindre känt märke. För de i denna situation bör köpet vara något de kommer att trivas med och inte att ångra senare. Men viktigare än märket kan garantin som kommer med trädgårdstraktor. Hitta de bästa en kan vara ännu viktigare än något varumärke på lång sikt.

Dessa är de viktigaste faktorerna, det finns också en hel del mindre hänsyn också. Oavsett om att köpa begagnad eller ny, om att köpa en klippare med möjlighet att förpackningskapaciteten gräsklippet och om att köpa en med tillbehör som t. ex. drag-bakom vagnar eller blad snö, är också faktorer som är unika för varje köpare. Det viktiga i alla dessa överväganden är att se till att husägare får en produkt som han kommer att vara nöjda med i längden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.