Vad bör jag tänka när man köper en strykbräda?

en strykbräda är en nödvändig punkt i de flesta hem. Det är nödvändigt för att hålla kläder prydligt nedtryckt. Den ödmjuka strykbrädan har funnits i olika former ända sedan flatirons kom till som ett sätt att trycka rynkor av plagg. Standarden strykbräda består vanligen av en plan plåt, minskat i ena änden, med hål för ventilation, svetsade ovanpå ett teleskopiskt stativ som låses fast på olika höjder. Plattan är i allmänhet täckt med någon form av stoppning och en dekorativ omspunnen av värmebeständiga material.

Andra typer av strykbrädor finns också. De mest populära strykbrädan för studentrummet studenter är små, bärbara slag som sitter på fyra ben på en bänk eller skrivbord. Det enda problemet med detta strykbräda är att frambenen är så nära slutet av styrelsen att de kan hindra en från att placera kläder ordentligt på bordet. Detta är särskilt problematiskt när strykning ärmar eller något som måste passa i slutet av strykbrädan.

En annan typ av strykbräda är monterad på en garderob dörr eller i en särskild panel. Detta strykbrädan är fäst upptill, förankrad bara i ena änden och droppar ner från dörren. Detta alternativ är en bra plats sparare och bra för lägenheter eller mindre hem. Den homeowner bör överväga vilka verktyg kan vara nödvändigt att montera strykbrädan, och om han eller hon har den tekniska kunskap att göra det.

En vanlig strykbräda är tillgängliga från nästan alla butik som säljer husgeråd, vanligtvis för omkring US $ 10-$ 15. Den som vill köpa en bör fundera över var den kommer att vikas ihop och lagras, och om den är justerbar i höjdled. Om fler än en person använder strykbrädan, höjdinställning funktion är en nödvändighet. Bärbar strykbrädor kosta ungefär samma som standard slag, och den nedrullningsbara styrelser är dyrare, eftersom de inbegriper monteringsdetaljer. När du köper en strykbräda, bör en person överväga hur ofta det kommer att behövas, där det ska placeras, hur mycket utrymme som finns tillgänglig och priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.